home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Βόμβα για Κωστούρο η ανεξαρτητοποίηση του Σταύρου Γαβρήλου

Ο πρώην αντιδήμαρχος και πρώην υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας δεν ανήκει πλέον στο συνδυασμό του δημάρχου Ναυπλιέων
Σταύρος Γαβρήλος

Μείον ένα μέλος καταγράφει ο δημοτικός συνδυασμός «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου. Το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην αντιδήμαρχος και πρώην υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Σταύρος Γαβρήλος ανακοίνωσε στον Δημήτρη Κωστούρο την παραίτησή του από την παράταξη.

Ο κος Σταύρος Γαβρήλος έχει ήδη λάβει αμετάκλητα την απόφασή του και έχει παραδώσει τη Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ναυπλιέων.

Να σημειωθεί ότι ο ανεξαρτητοποιημένος πλέον σύμβουλος δεν παραβρέθηκε στο χθεσινοβραδυνό δημοτικό συμβούλιο, παρότι παραμένει δημοτικός σύμβουλος, θέλοντας προφανώς να μην δώσει με την παρουσία του αφορμή για πολιτικά σχόλια.

Κύκλοι του Σταύρου Γαβρήλου, λένε ότι για τον δημοτικό σύμβουλο «ένας κύκλος έκλεισε», χωρίς όμως να υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες σχετικά με το τί θα πράξει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, μιας και ήδη το Ναύπλιο διανύει μια έντονη προεκλογική περίοδο.

Γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σταύρος Γαβρήλος

Τί ήταν όμως αυτό που οδήγησε τον Σταύρο Γαβρήλο να λάβει αυτή τη στιγμή την απόφαση να παραιτηθεί; Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε συμφωνία με κάποιον εκ των αντιπάλων υποψηφίων δημάρχων του Δημήτρη Κωστούρου. Παράλληλα ο κος Γαβρήλος φαίνεται ότι εδώ και πολύ καιρό έχει αποστασιοποιηθεί από το συνδυασμό και αποτελούσε «μαύρο πρόβατο» για την παράταξη Κωστούρου και τη δημοτική αρχή.

Η ανεξαρτητοποίηση του Σταύρου Γαβρήλου πάντως έρχεται σε  μια κρίσιμη χρονική περίοδο για τον Δημήτρη Κωστούρο και η απώλεια αυτή δημιουργεί πρόβλημα στη δημοτική του παράταξη.

Μέχρι στιγμής ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δεν έχει δώσει την Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης στη δημοσιότητα, ενώ δεν έχει έχει δοθεί ούτε από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, που την κρατάει στο συρτάρι του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis