home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Συνεργασία Μαντζούνη – Ανδριανού: Τί είπαν και τί συμφώνησαν

Η εθιμοτυπική συνάντηση αντιπεριφερειάρχη και βουλευτή είχε ουσία

Η εθιμοτυπική συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαντζούνη και του βουλευτή Γιάννη Ανδριανού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας δεν περιορίστηκε στον τυπικό χαιρετισμό που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά οι δύο άντρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να γίνουν στην Αργολίδα.

Γ Μαντζούνης - Γ Ανδριανός
ΦΩΤΟ: Γραφείο Τύπου Γ. Ανδριανού

 Ο κος Μαντζούνης ενημέρωσε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για το μεγάλο θέμα της Μαρίνας, αλλά και για τον κόμβο στα Δερβενάκια, ενώ αναλυτική ήταν η παρουσίαση έργων οδοποιίας που είναι σε εξέλιξη ή πρόκειται στο αμέσως προσεχές διάστημα να υλοποιηθούν. Ήδη στην Περιφερειακή Ενότητα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν έργα σήμανσης, διαγραμμίσεις, πρανή κλπ), με στόχο την ασφάλεια όσων κινούνται στους δρόμους του νομού Αργολίδας.

Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον προγραμματισμό για έργα άρδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα, ενώ έγινε διεξοδική κουβέντα και για τον αθλητικό τομέα.

Από τη συνάντηση Μαντζούνη – Ανδριανού, φάνηκε η διάθεση συνεργασίας, κάτι που ευθέως δήλωσε και ο βουλευτής: «Στον Αντιπεριφερειάρχη τόνισα τη σταθερή μου βούληση να συμβάλω από τη θέση μου και με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια διαρκούς αναβάθμισης των υποδομών και της ποιότητας ζωής στον τόπο μας».

Διαβάστε ακόμα
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button