Home design
home design

Μαθητές από την Τρίπολη πήραν συνέντευξη από τον Μίτσελ – Δείτε το βίντεο

Μικροί Δημοσιογράφοι από το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Τρίπολης βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου του «Καραϊσκάκης» και «ανέκριναν» τον προπονητή του Ολυμπιακού
Μίτσελ Ολυμπιακός συνέντευξη Τρίπολη

Οι μαθητές του ομίλου δημοσιογραφίας, «Μικροί Δημοσιογράφοι εν δράσει» από το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Τρίπολης βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου του Γηπέδου «Γεώργος Καραϊσκάκης» και πήραν συνέντευξη από τον προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Οι μικροί μαθητές-δημοσιογράφοι «ανέκριναν» τον Ισπανό τεχνικό των ερυθρόλευκων παρουσία του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκου Γαβαλά και της μεταφράστριας της ομάδας Μαρίνας Τσάλη σε μια τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή για τα παιδιά στιγμή.

Ο Νίκος Γαβαλάς καλωσόρισε τους μαθητές από την Τρίπολη και μάλιστα τους προσφώνησε ως μελλοντικούς συναδέλφους στον χώρο της δημοσιογραφίας δίνοντας τους το μικρόφωνο για να κάνουν τις ερωτήσεις τους στον Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Τι ρώτησαν τον Μίτσελ οι μαθητές

Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών δεν έκρυψε την χαρά του αλλά και τον θαυμασμό του στον τρόπο που διατύπωναν τα ερωτήματα τους προς αυτόν οι μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης του ομίλου δημοσιογραφίας.

Η συνέντευξη των παιδιών έγινε μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (30/1) με τον ΟΦΗ με τους μικρούς μαθητές να ρωτούν τον Μίτσελ Γκονζάλεθ για τη νίκη και την ανατροπή που έκανε ο Ολυμπιακός επί της ομάδας της Κρήτης, για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα αλλά και για τι σημαίνει για τον ίδιο να είναι προπονητής αυτής της ομάδας.

Ασφαλώς από την τόσο ιδιαίτερη αυτή συνέντευξη των παιδιών από την Τρίπολη δεν έλειψαν και τα χαμόγελα από τον Μίτσελ Γκονζάλεθ ο οποίος ξεκάθαρα έδειξε να ευχαριστιέται την κάθε στιγμή με τους μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης.

Το βίντεο της συνέντευξης

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την συνέντευξη τύπου του Μίτσελ Γκονζάλεθ μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ με το ξεκίνημα του με τις ερωτήσεις των μαθητών από την Τρίπολη.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis