home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠελοπόννησοςΚοινωνία

Συλλυπητήριο μήνυμα της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου για την απώλεια της Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου

Η Αναστασία Παπαγεωργοπούλου υπήρξε μαχήτρια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων και ιδίως των παιδιών με αναπηρία στην Αργολίδα

Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα 30/01/2023 με αφορμή την απώλεια της εν ενεργεία προέδρου του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας, Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου.

Το ψήφισμα

«Η Αναστασία Παπαγεωργοπούλου, υπήρξε μαχήτρια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων και ιδίως των παιδιών με αναπηρία στην Αργολίδα, ιδρύοντας με το Σύλλογο τα δύο πρώτα ΚΔΑΠμεΑ, αφήνοντας πίσω της σπουδαίο έργο και τα παιδιά της, ως συνήθιζε να νιώθει τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας.  Το έργο της θα συνεχιζόταν με τη δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, ωστόσο έχει αφήσει πίσω ικανούς αγωνιστές και συνεχιστές του οράματός της και ευελπιστούμε σύντομα να γίνει πραγματικότητα.

Αποφασίζεται ομόφωνα:

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ.Καραλής και όποιο άλλο μέλος του Δ.Σ. επιθυμεί, να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Να αναγνωστεί  το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία.

Να κοινοποιηθεί στους φορείς- μέλη και στα ΜΜΕ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥΛΑ.»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button