home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτικήFeatured

Υποψηφιότητες ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Χειβιδόπουλος, Ψυχογιός έσπευσαν να κάνουν τις πρώτες ανακοινώσεις

Με εκτενείς ανακοινώσεις τους το μεσημέρι της Κυριακής οι δύο υποψήφιοι επισημαίνουν τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο.

Ανασκουμπώνονται για τις Εθνικές εκλογές οι δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, στην Αργολίδα Τάσσος Χειβιδόπουλος και Παναγιώτης Ψυχογιός.

Με εκτενείς ανακοινώσεις τους το μεσημέρι της Κυριακής οι δύο υποψήφιοι επισημαίνουν τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο.

Νωρίτερα  η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε και ενέκρινε τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους του κόμματος σχεδόν σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας, δίνοντας το έναυσμα για την προεκλογική μάχη του κόμματος. Ανακοινώθηκαν, μετά από εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων το 82% των υποψηφιοτήτων, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων. Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς κι Ευρυτανίας, όπου αναζητούνται ισχυρές προσωπικότητες καθώς και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Ο Χειβιδόπουλος

Χειβιδόπουλος Διομήδης

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος με δήλωσή του τονίζει για την υποψηφιότητά του: «Μέχρι σήμερα, από την στιγμή που εξέφρασα την επιθυμία μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις επόμενες εθνικές εκλογές, με πολύ σεβασμό στην  δύσκολη  προσπάθεια που έκανε η επιτροπή ψηφοδελτίων, θεώρησα σκόπιμο να ακολουθήσω σιωπηλά  με υπομονή τον χρόνο που χρειάστηκε μέχρι την απόφαση της Επιτροπής.

Η επιτροπή ψηφοδελτίων, με ομόφωνη απόφαση της, με ενέταξε στην πρόταση που υπέβαλε στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ για την οριστική συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

Πλέον η ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με απόφαση της, με τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας στις επόμενες κρίσιμες εκλογές. 

Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στα μέλη της επιτροπής ψηφοδελτίων, της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής  και στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη,  για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου κάνουν.

Η ώρα της ευθύνης πλησιάζει και είναι κρίσιμη για την χώρα και τους πολίτες.

Η ώρα της συμμετοχής όλων μας στον αγώνα για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, διαμορφωτή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα είναι μπροστά μας.

Για μένα προσωπικά η επιλογή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας στις επόμενες Εθνικές Εκλογές είναι η μεγαλύτερη τιμή που δέχομαι από το κόμμα μου το οποίο υπηρετώ αδιάλειπτα από τα δεκαπέντε μου χρόνια.

Από την ΠΑΜΚ των μαθητικών μου χρόνων , στην Νεολαία ΠΑΣΟΚ, από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας στην Κεντρική Επιτροπή,  αλλά και από  την ενασχόληση μου στην αυτοδιοίκηση με την εκλογή μου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και την επιλογή μου ως Αντινομάρχη , την εκλογή μου ως Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας  και τέλος ως Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους είχα πάντα μια πορεία που καθοριζόταν  από την πολιτική μου σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

Μεγάλωσα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ωρίμασα με τον Κώστα Σημίτη , ονειρεύτηκα με τον Γιώργο Παπανδρέου και στα δύσκολα,  πέτρινα χρόνια του κινήματος, διδάχθηκα παρά πολλά από τον Βαγγέλη Βενιζέλο  κι έδωσα μάχες με την Φώφη για την πολιτική μας επιβίωση  και τώρα  νιώθω ότι με τον Νίκο Ανδρουλάκη έχουμε την ελπίδα να απαγγιστρωθούμε από όσα μας κρατούσαν πίσω και να αναβιώσουμε όσα έκαναν το ΠΑΣΟΚ το κόμμα του Ελληνικού λαού!

Σας καλώ λοιπόν όλους να δώσουμε μαζί έναν όμορφο αγώνα… Έναν αγώνα για την Ελλάδα που όλοι θέλουμε… Έναν αγώνα για την Αργολίδα μας και τους ανθρώπους της… Έναν αγώνα για την νέα αλλαγή που τόση ανάγκη έχει ανάγκη ο τόπος…

Καταθέτω εμπρός σας την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησης μου με την πολιτική με την δική σας εντολή .

Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα με συνέπεια την εντολή σας  και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξη αυτής της σχέσης αξιοπιστίας που δημιουργήσαμε.

Σας καλώ να είσαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι που ξεκινάει με την υποψηφιότητα μου. Γιατί το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο βασικός διαμορφωτής των πολιτικών εξελίξεων με την ψήφο των πολιτών… Γιατί υπάρχει μια καλύτερη Αργολίδα που την θέλουμε και θα την διεκδικήσουμε μαζί… Με εμπειρία, συνέπεια κι αξιοπιστία προχωράμε μαζί».

Ο Ψυχογιός

Αντίδραση Ψυχογιού για την απόφαση της Φώφης

Ο Παναγιώτης Ψυχογιός δηλώνει για την υποψηφιότητά του: «Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, μετά την λήξη της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και την έγκριση των ψηφοδελτίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κινήματος Αλλαγής, έχω την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω πως θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και την αρμόδια Επιτροπή, που με εμπιστεύτηκαν να δώσω την μάχη στην πρώτη γραμμή για την μεγάλη επιστροφή της Δημοκρατικής Παράταξης, που όλοι ονειρευόμαστε.

Μπαίνω σε αυτή την μάχη γιατί θεωρώ ότι οι εκλογές που έρχονται αποτελούν ορόσημο για την γενιά μας, για την χώρα, για την Αργολίδα.

Η νέα γενιά δεν έχει την πολυτέλεια πολλές φορές της ενασχόλησης με τα κοινά, πνιγμένη στα προβλήματα της καθημερινότητας. Και όταν το κάνει απογοητεύεται από πρακτικές και συμπεριφορές ή έρχεται αντιμέτωπη με τον ηλικιακό ρατσισμό. Γι’ αυτό και μεγάλο μέρος άλλωστε των νέων ανθρώπων αποστρέφονται την πολιτική και τα κόμματα. Διότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα κόμματα είναι πρόβλημα στη ζωή τους, δεν είναι λύση.

Πάντα πίστευα ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον μας. Συμμετοχή που θα χαρακτηρίζεται από αγώνα, συνέπεια, θέσεις και προτάσεις, ήθος και αρχές. Μέσα από ένα κόμμα θεσμικό, προοδευτικό, δημοκρατικό. Από ανθρώπους που θα ζουν για την πολιτική , και όχι θα ζουν από την πολιτική. Αυτό είναι και το πραγματικό νόημα της ανανέωσης. Ένα νέο πολιτικό ήθος, ώστε οι πολίτες να εμπιστευτούν ξανά το πολιτικό μας σύστημα.

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει ραγδαία. Μαζί αλλάζουμε και εμείς. Η κατεύθυνση προς την οποία αλλάζουν οι ζωές μας, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ασκείται. Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουμε έναν αγώνα για την Αλλαγή αυτή, και την πορεία που θέλουμε εμείς να έχει. Έναν αγώνα για την Αλλαγή προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων.

Μια μάχη στο πλευρό των μη προνομιούχων της νέας εποχής. Μια μάχη για τον δοκιμαζόμενο Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο, τον ελεύθερο επαγγελματία και την μικρομεσαία επιχείρηση που δεν τα βγάζει πέρα, για τον απεγνωσμένο άνεργο νέο, για τον νέο επιστήμονα που θέλει το πτυχίο του να έχει αντίκρισμα, για τον ταλαιπωρημένο συνταξιούχο, για τα ευάλωτα νοικοκυριά που το ρεύμα έγινε είδος πολυτελείας, για τα νέα ζευγάρια που δεν μπορούν να νοικιάσουν ένα σπίτι και να κάνουν οικογένεια, για την γυναίκα που γίνεται θύμα βίας στο ίδιο της το σπίτι, για τον χαμηλόμισθο ιδιωτικό και δημόσιο υπάλληλο που στα μέσα του μήνα βλέπει τον μισθό του να τελειώνει, για τους δοκιμαζόμενους υγειονομικούς και τους δασκάλους και καθηγητές μας που συνεχώς απαξιώνονται. Ένας αγώνας για δημοκρατία, διαφάνεια, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε για άλλη μια φορά σε κάθε γωνιά της Αργολίδας. Σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά, σε χώρους δουλειάς, σε κάθε απομακρυσμένο χωριό. Θα μιλήσουμε για όλα. Θα μεταφέρουμε τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ για μια δίκαιη διακυβέρνηση. Θα μιλήσουμε για το όραμα μας για την Αργολίδα. Θα συνδιαμορφώσουμε και θα διεκδικήσουμε μαζί το μέλλον του τόπου μας.

Μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές και ελιτίστικες λογικές που πλήγωσαν τους πολίτες. Μακριά από μεγάλες υποσχέσεις και κούφια λόγια που τόσα χρόνια κρατούν στάσιμη την Αργολίδα. Ενός προικισμένου τόπου που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα ανάπτυξης για την υπόλοιπη Ελλάδα , αλλά δυστυχώς αρκείται μέχρι σήμερα στο ρόλο του κομπάρσου. Στον αγώνα αυτό θα είμαστε και πάλι μαζί! Μαζί υπερήφανα και με καθαρό βλέμμα, όπως τόσα χρόνια σε όλους τους αγώνες που έχουμε δώσει. Μαζί για την Αργολίδα, για την Ελλάδα, για την Ανανέωση, για την Αλλαγή, για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ήρθε η ώρα να τα καταφέρουμε! Καλό μας αγώνα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Τον έναν δεν το ξερω καθόλου, τον άλλον τον ξέρουμε όλοι μας, πέραν της δουλειάς του κομματαρχη του συστημικου, και του πολιτευτη ας μας πει πόσα ένσημα του ΙΚΑ έχει στη βιοπαλη και στη παραγωγικη βιομηχανία, να μας πει τι;, ότι θα φτιάξει τη χώρα; να μας πει για την σκληρή αντιπολίτευση του στο Δήμο; να ξεραθουμε στα γέλια δηλαδή; πες μας κάτι για τον αγώνα που έδωσες να βιοπορεστεις, πες μας για το εργατικό σου μετερίζι,, ευτυχώς ο κόσμος ξύπνησε πλέον και έχει κρίση, καληνύχτα κιναλιτες…

Διαβάστε ακόμα

Back to top button