home design 800x400
home design 1170Χ320

Αγωνία στην Αρκαδία: Έφυγε από το σπίτι του στο Αρτεμίσιο για να πάει στην Τρίπολη και εξαφανίστηκε

«Βρήκαμε το αυτοκίνητο δίπλα από την αποθήκη κλειδωμένο», είπε ο πατέρας του. Άκαρπες οι έρευνες στα γύρω χωριά μέχρι στιγμής.
Εξαφάνιση Αρτεμίσιο Αρκαδίας

Έφυγε από το σπίτι του στο Αρτεμίσιο Αρκαδίας το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου και από τότε εξαφανίστηκε. Ο αγνοούμενος Χαράλαμπος Ζιωτόπουλος είχε πάει στην Τρίπολη για να καταθέσει για τη φωτιά που είχε ξεσπάσει λίγες ημέρες νωρίτερα σε μία αποθήκη.

Ο πατέρας του απευθύνθηκε στο «Φως στο Τούνελ» σε μία προσπάθεια να μάθει την αλήθεια, καθώς η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο».

«Στη διαδρομή προς το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο μπορεί να τον έχει καταγράψει κάποια κάμερα, γιατί εκεί είναι και το αστυνομικό τμήμα. Δεν γνωρίζω εγώ λεπτομέρειες, αλλά η αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Θεοφάνης.

Χαράλαμπος Ζιωτόπουλος 1

Στη συνέχεια μίλησε από το χωράφι όπου βρέθηκε το αγροτικό αυτοκίνητο του γιου του.

«Όταν ήρθαμε εμείς εδώ η πόρτα ήταν κλειστή και κλειδωμένη και το αυτοκίνητο δίπλα από την αποθήκη. Ο Μπάμπης ερχόταν εδώ γιατί καλλιεργούσε αυτά τα χωράφια. Πρέπει να ξέρεις για να έρθεις εδώ γιατί είναι δύσκολη η πρόσβαση. Όλα τα γύρω χωριά έχουν ερευνηθεί από την Ασφάλεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα», κατέληξε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis