home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΆρθροΠολιτική

Γιάννης Γκιόλας: «Ο Βασιλιάς Κυριάκος είναι γυμνός»

Γράφει ο Γιάννης Γκιόλας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας

Οι ποδοσφαιρόφιλοι το γνωρίζουν καλά. Όταν η ομάδα σου δεν μπορεί να δημιουργήσει, παίζει καταστροφικό ποδόσφαιρο απομακρύνοντας τον κίνδυνο και πετώντας τη μπάλα στην «κερκίδα».

Η Κυβέρνηση των 35.000 θανάτων από κορωνοϊό, της διάλυσης του ΕΣΥ, της ακρίβειας και της φτωχοποίησης των πολιτών, των αμέτρητων σκανδάλων δια των απ’ ευθείας αναθέσεων και των αδιευκρίνιστων ποσών, προσέθεσε στο παράνομο ρεπερτόριό της, την «ειδικότητα» των παρακολουθήσεων , επιλέγοντας ως ύποπτους στόχους ακόμη και τους δικούς τους υπουργούς καθώς και την φυσική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επιλεκτική προτίμηση στα στελέχη της Διεύθυνσης Εξοπλισμών, ξεπέρασε τον πιο κακό εαυτό της, επιβεβαιώνοντας πλέον αυτό που πιστεύουν σχεδόν όλοι. Ότι είναι η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης..

Τα προμηνύματα βέβαια είχαν σταλεί. Οι υπογραφές παρακολουθήσεων που αφειδώς έμπαιναν από την «εργασιομανή» εισαγγελέα της ΕΥΠ με την άκρως διαφωτιστική αιτιολογία της εθνικής ασφάλειας, οι παράνομες επισυνδέσεις δημοσιογράφων, του αρχηγού του γ’ κόμματος της Βουλής, στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλοεπιχειρηματιών, ακόμη και μελών των οικογενειών Κυβερνητικών στελεχών είχε προδιαγράψει ένα δυστοπικό μέλλον για το δημόσιο βίο.

Ήταν μέρος του σχεδίου της ΝΔ για την ποδηγέτηση των θεσμών , την ωμή και απροσχημάτιστη παρέμβαση στο δικαίωμα της ελεύθερης ατομικής επικοινωνίας, μια Οργουελική – δυσοίωνη και απεχθής πραγματικότητα, μια φασίζουσας νοοτροπίας ενέργεια καταρράκωσης ατομικών ελευθεριών, μια αντιθεσμική συμπεριφορά, μια ξεκάθαρη δημοκρατική εκτροπή!

Η αμηχανία και η πλήρης αδυναμία του πρωθυπουργικού πυρήνα να αναλάβει τις ευθύνες της και να απαντήσει, εκδηλώθηκαν από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ χτες κατέθεσε πρόταση μομφής.

Ο κ. Μητσοτάκης προφασίσθηκε «ταξίδι για δουλειές», ο αντ’ αυτού κ. Γεραπετρίτης αρκέσθηκε σε εξυπνακισμούς και κουτοπόνηρες συνδικαλιστικές πρακτικές και όπως αναμενόταν ξεκίνησαν οι αντιπερισπασμοί, τα «ξαναζεσταμένα» πιάτα της Καλογριτσιάδας, των δήθεν αναξιόπιστων προστατευόμενων μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος και πάει λέγοντας. Αμέσως μετά, παίρνοντας τη σκυτάλη ακολούθησαν μετ’ ευπρεπείας οι γνωστοί, Άδωνις, Πλεύρης, Μαραβέγιας και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς, αερολογώντας, αλαλάζοντας και καταστροφολογώντας, αποφεύγοντας όμως σαν τη φωτιά να αρθρώσουν λέξη για ΕΥΠ, επισυνδέσεις, (όπως εύηχα αποκαλούνται οι παρακολουθήσεις), παράνομα λογισμικά και «στόχους» που επιλέγησαν από τα βαθύτερα υπόγεια του Μαξίμου.

Κι όλα αυτά για να ορθώσουν ασπίδα προστασίας στον ένα και μοναδικό, ανήξερο, αμέτοχο και απόντα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, «ο βασιλιάς είναι γυμνός»!

Γιάννης Γκιόλας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button