home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρένα το Λουτράκι: Συνέλαβαν 12 νεαρούς που μπήκαν στο γήπεδο οπλισμένοι και έτοιμοι για καυγά

Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ανήλικοι και φορούσαν κουκούλες – Πήδηξαν τη μάντρα και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τους αντίπαλους φιλάθλους
Ποδόσφαιρο

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (25/1) στο Θώδειο στάδιο, στο Λουτράκι, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ του ΑΟ Λουτρακίου και Πέλοπα Κιάτου για το Κύπελλο Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, περίπου 20 άτομα με κουκούλες πήδηξαν τη μάντρα του γηπέδου και άρχισαν να κατευθύνονται απειλητικά προς τους φιλάθλους του Πέλοπα Κιάτου.

Η παρέμβαση των φιλάθλων του ΑΟ Λουτράκι ήταν άμεση, καθώς ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία σε 5 λεπτά ήταν στο γήπεδο και ξεκίνησε τις συλλήψεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους εισβολείς ήταν οπλισμένοι με λοστούς και μαχαίρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, με τον ΑΟ Λουτράκι να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλέξη Πελέση στο 62ο λεπτό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (25.1.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, 12 άτομα, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Ειδικότερα, χθες (25.1.2023), σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Λουτράκι Κορινθίας, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι ανωτέρω συλληφθέντες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό τη διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, ενώ παράλληλα επιχείρησαν να επιτεθούν σε φιλάθλους και μέλη των ομάδων που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν 9 άτομα, γονείς των ανήλικων συλληφθέντων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τέλος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 ζεύγη γαντιών, 1 κουκούλα (τύπου full-face),  3 καπέλα, 1 ζεύγος χειροπεδών, 2 μασέλες προστασίας, καθώς και 1 μεταλλικός σωλήνας.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis