home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η ΚΟΜΥ Αργολίδας έκοψε την βασιλόπιτα και αποχαιρέτησε την επόπτρια ιατρό Ελίνα Παπαδοπούλου

Την θέση του επόπτη ΕΟΔΥ Αργολίδας ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Σκλήρης, Γενικός Ιατρός του Π.Ι. Τολού
ΚΟΜΥ Αργολίδας κοπή βασιλόπιτας

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Νομού Αργολίδας έκοψε την βασιλόπιτα κι αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος, ενώ αποχαιρέτησε ταυτόχρονα την επόπτρια ιατρό Ελίνα Παπαδοπούλου.

Η επόπτρια ΕΟΔΥ Αργολίδας ιατρός κ. Ελίνα Παπαδοπούλου συνεχάρη και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία και γενικότερα για το έργο που έφερε εις πέρας καθ’ όλη τη διάρκεια των δύσκολων ετών της πανδημίας. Παράλληλα, σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, αποχαιρέτησε την Ομάδα ανακοινώνοντας την απόφασή της να συνεχίσει την καριέρα της εκτός του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Όλο το προσωπικό της ΚΟΜΥ Αργολίδας θα ήθελε από καρδιάς να ευχαριστήσει την ιατρό κ. Ελίνα Παπαδοπούλου για την καθοδήγηση και την στήριξη που παρείχε στην Ομάδα και τις υπηρεσίες που προσέφερε γενικότερα στον πληθυσμό όλου του Νομού Αργολίδας και να της ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα φάση του επαγγελματικού της βίου.

Την θέση του επόπτη ΕΟΔΥ Αργολίδας ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Σκλήρης, Γενικός Ιατρός του Π.Ι. Τολού, του οποίου η ΚΟΜΥ Αργολίδας εύχεται καλή αρχή!

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis