home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeatured

27 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου στο Ναύπλιο οι Μεσογειακοί Αγώνες Χάντμπολ Κορασίδων

Στο μεγάλο αυτό event θα συμμετέχουν 10 Εθνικές ομάδες Κορασίδων (Κ17) από τις Ομοσπονδίες- μέλη της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ

Από 27 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, θα γίνει στο Ναύπλιο οι 16οι Μεσογειακοί Αγώνες Χάντμπολ Κορασίδων (Κ-17) σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπλιέων, της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας).

Στο μεγάλο αυτό event θα συμμετέχουν 10 Εθνικές ομάδες Κορασίδων (Κ17) από τις Ομοσπονδίες- μέλη της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ. Οι χώρες που θα συμμετέχουν είναι οι: Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Τουρκία, Κόσσοβο, Τυνησία και Αλγερία.

Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο μετά την ανάδειξη του ως έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τους αγώνες, θα διεξαχθεί σεμινάριο διαιτητών της διοργάνωσης, το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου, παράλληλα με την άφιξη όλων των Εθνικών αποστολών.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ναυπλίου, τεχνική συνάντηση παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, του Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ Τάσσου Χειβιδόπουλου, του Γενικού Γραμματέα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτη Λέντζου, της Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ράλλη, και του Υπευθύνου Επικοινωνίας της ΟΧΕ Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου.

Η διοργάνωση αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν στην πόλη του Ναυπλίου, μετά τη συμφωνία- σταθμός -που επιτεύχθηκε με πρωτοβουλία της ΟΧΕ- για τη μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Οι Μεσογειακοί Αγώνες Γυναικών (Κ17) του Ναυπλίου είναι η 5η διοργάνωση που θα διοργανώσει το ελληνικό χάντμπολ την τελευταία τριετία μετά την Μεσογειάδα Ανδρών (Κ18) της Αθήνας (2020), τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών- Γυναικών και Εφήβων- Νεανίδων (Κ18) Beach Handball του Ηρακλείου (2022) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Νέων (Κ21) που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button