home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΚορινθία

Εκδήλωση για τη δράση «Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027» από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Παρουσίαση της δράσης που συνδέει την έρευνα και την επιχειρηματικότητα

Εκδήλωση για την παρουσίαση της Δράσης «Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027» που συνδέει την έρευνα και την επιχειρηματικότητα διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, στις 18:00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του Επιμελητηρίου «Γιάννης Λαρσινός», ενώ με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση και ευκαιρίες για δικτύωση και συζήτηση. Στην εκδήλωση, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας κ. Χρίστο Δήμα, θα παρουσιαστούν οι 4 παρεμβάσεις από τα αρμόδια στελέχη.

Δικαιούχοι της δράσης «Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027» είναι:

α) Επιχειρήσεις και «Λοιποί φορείς που αντιμετωπίζονται ως επιχειρήσεις» και

β) Ερευνητικοί οργανισμοί και «Λοιποί φορείς που αντιμετωπίζονται ως ερευνητικοί οργανισμοί».

Στόχος της δράσης είναι η σύνδεση της έρευνας με την επιχειρηματικότητα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς τις διεθνείς αγορές, με στόχο τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμο επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης  Λουζιώτης εκτιμά ότι «αυτή η εκδήλωση θα προσφέρει μια πολύτιμη ευκαιρία στους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου να μάθουν για την πιο πρόσφατη έρευνα και στους ερευνητές να συνδεθούν με επιχειρήσεις και να εξερευνήσουν πιθανές συνεργασίες στο πλαίσιο του «Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και στα μέσα ενημέρωσης και όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να συζητήσουν τρόπους με τους οποίους η έρευνα μπορεί να εφαρμοστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να επιτύχουν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button