home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πανικός στα Φιλιατρά από ένοπλους Πακιστανούς

Φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα και μαχαίρια διέσχισαν πεζή μεγάλο τμήμα της πόλης ώσπου να φτάσουν στο σπίτι ομοεθνούς τους…
Αστυνομικές επιχειρήσεις

Σκηνές στις οποίες δεν είναι συνηθισμένη μία επαρχιακή πόλη, έζησαν οι κάτοικοι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν μια ομάδα από 10 Πακιστανούς που φορούσαν κουκούλες και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και μαχαίρια διέσχισαν με τα πόδια μεγάλο τμήμα της πόλης ώσπου να φτάσουν στο σπίτι ενός ομοεθνούς τους, προκαλώντας τον τρόμο και τον πανικό.

Ο ένοικος ευτυχώς απουσίαζε εκείνη την ώρα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους κουκουλοφόρους να κάνουν άνω- κάτω το σπίτι και να σπάσουν με τα ρόπαλα το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από την οικία. Σύμφωνα με το θύμα, βρήκαν στο όχημα μετρητά ύψους περίπου 1.500 ευρώ, τα οποία και δεν παρέλειψαν να κλέψουν.

Συνελήφθησαν οι δράστες

Για τη μαφιόζικη επίθεση ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησαν έρευνες. Πέντε από τους δράστες εντοπίστηκαν την Πέμπτη στην περιοχή της Σπηλιάς όπου κατοικούν, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Κίνητρο της επίθεσης φέρεται να ήταν οικονομικές διαφορές που είχαν οι δράστες με τον ομοεθνή τους.

Τη Δευτέρα η απολογία τους

Οι Πακιστανοί, που συνελήφθησαν την Πέμπτη μετά από έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Τριφυλίας στη Σπηλιά, οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της εισαγγελέα και ανακρίτριας Κυπαρισσίας, από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Το επεισόδιο αυτό προκάλεσε την έντονη ανησυχία αρκετών κατοίκων που είδαν μια ομάδα κουκουλοφόρων να κινείται απειλητικά στους δρόμους της πόλης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis