home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΟικονομία

Νέα πεντάστερη επένδυση στο Λουτράκι – Ποιο παλιό ξενοδοχείο ξαναποκτά ζωή

Εγκρίθηκε και δεύτερη επένδυση της Brown Hotels για 5άστερο ξενοδοχείο, η οποία αφορά τον εκσυγχρονισμό και επέκταση του κλειστού σήμερα Loutrkai Palace

Σε μία ακόμα επένδυση προχωρά η Brown Hotels στο Λουτράκι μετά και τη σχετική έγκριση που έλαβε ως προς το σκέλος της χρηματοδότησης. Πρόκειται για ένα 5άστερο ξενοδοχείο το οποίο θα γίνει στη θέση ενός εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου στην πόλη της Κορινθίας.

Η ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανάπτυξη των νέων ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή της Κορινθίας.

Ξαναποκτά ζωή το Loutraki Palace

Ένα ακόμη από τα τρία νέα ξενοδοχεία της στο Λουτράκι εγκρίθηκε ως προς το σκέλος της χρηματοδότησης καθώς υπάχθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η εν λόγω επένδυση αφορά το γνωστό πρώην ξενοδοχείο Loutraki Palace που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γ. Λέκκα 9 στο Λουτράκι.

Η επένδυση αφορά τον εκσυγχρονισμό και επέκταση της δυναμικότητας του ξενοδοχείου 5 αστέρων από 43 δωμάτια / 83 κλίνες σε 50 δωμάτια / 100 κλίνες.

Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 4 εκατ. ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,4 εκατ. ευρώ με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής.

Φορέας της επένδυσης φέρεται η εταιρεία EASTMED CAPITAL PROPERTY 10 MON. A.E.

loutraki palace
Φώτο: loutraki-palace.ibooked.gr

Οι άλλες δύο επενδύσεις στο Λουτράκι

Το 2022 είχε υπαχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο και η επένδυση αναβάθμισης του ξενοδοχείου “ΚΟΝΤΗΣ” μέσα στην πόλη του Λουτρακίου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κουντουριώτου, το οποίο επίσης θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο Brown.

Το επενδυτικό σχέδιο αφορά τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου 3 αστέρων δυναμικότητας 41 δωματίων / 94 κλινών. Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 3,5 εκατ. ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,225 εκατ. ευρώ περίπου με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής.

Στο Λουτράκι βρίσκεται στα σκαριά και τρίτη επένδυση της Brown Hotels, που αφορά την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου «ΕΛΠΙΣ» που θα μετονομαστεί σε Brown Seaside Loutraki. Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Λουτρακίου – Μπίσιας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button