home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Αλλαγή σκυτάλης στην Περιφέρεια – Ο Μαντζούνης θα οδηγήσει την παράταξη στις εκλογές

Δήλωση Μαλτέζου για Μαντζούνη: Τα κατάφερε στον τομέα του αθλητισμού και έτσι θα τα καταφέρει και στο εξής
Μαντζούνης, Σχοινοχωρίτης, Μαλτέζος, Γανώσης (6)

Αλλαγή σκυτάλης των αντιπεριφερειαρχών στην περιφερειακή ενότητα Αργολίδας την Πέμπτη, με τον Γιάννη Μαντζούνη να διαδέχεται τον Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και τον Τάσο Γανώση να αναλαμβάνει και αυτός τα νέα του καθήκοντα.

Σε μια λιτή εκδήλωση ο απελθών αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σχοινοχωρίτης παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο στον Γιάννη Μαντζούνη, αποκαλώντας τον φίλο του.

Μαντζούνης, Σχοινοχωρίτης, Μαλτέζος, Γανώσης (2)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Όπως δήλωσε ο κος Σχοινοχωρίτης, «ήρθα με καθαρά χέρια και με καθαρά χέρια φεύγω», ενώ υποσχέθηκε την βοήθειά του στο νέο αντιπεριφερειάρχη με τον οποίο αντάλλαξε ασπασμό.

Από την μεριά του, ο κος Μαντζούνης αναφέρθηκε στα θέματα και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί για την Αργολίδα, δηλώνοντας ότι «δεν έχουμε έρθει για να μηδενίσουμε κάποιον», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Μαντζούνης, Σχοινοχωρίτης, Μαλτέζος, Γανώσης (4)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής παρόν ήταν και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος από την πλευρά του επισήμανε ότι το βάρος της προεκλογικής περιόδου πέφτει στο νέο αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαντζούνη, προσθέτοντας: «τα κατάφερε στον τομέα του αθλητισμού και έτσι θα τα καταφέρει και από την θέση του αντιπεριφερειάρχη». Είπε ακόμα ότι ο αντιπεριφερειάρχης έχει μπροστά του σημαντικά έργα που ήδη εκτελούνται ή θα εκτελεστούν στην Αργολίδα.

Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γανώσης, δήλωσε: «Με συνεργασία και ενότητα μπορούμε να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα για την Αργολίδα. Έρχονται εκλογές και θα πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis