home design 800x400
home design 1170Χ320

Καλαμάτα: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο εκπαιδευτικός που κατηγορήθηκε για ασέλγεια στην κόρη του

Παράλληλα του δόθηκε η δυνατότητα να συναντά το παιδί δύο φορές την εβδομάδα παρουσία της μητέρας του
Δικαστήρια Καλαμάτας

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα, μετά την απολογία του, ο 61χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης του στην Καλαμάτα. Παράλληλα του δόθηκε η δυνατότητα να συναντά το παιδί δύο φορές την εβδομάδα παρουσία της μητέρας του.

Ο 61χρονος εκπαιδευτικός, που κατάγεται από την Καλαμάτα και υπηρετεί στη Λακωνία, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, έπειτα από καταγγελία γυναίκας, ότι τον είδε μέσα σε κατάστημα ρούχων να αγκαλιάζει με τρόπο τέτοιο το παιδί, που η ίδια έκρινε ότι πρέπει να καταγγελθεί στις Αρχές.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και κρατήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας μέχρι και σήμερα, οπότε και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Για πάνω από τρεις ώρες έδινε εξηγήσεις σε εισαγγελέα και ανακρίτρια, οι οποίοι έκριναν ότι δεν συντρέχει λόγος προφυλάκισης, ούτε και απομάκρυνσής του από την κόρη του.

Να σημειωθεί πως η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έσπευσε να θέσει σε αργία τον εκπαιδευτικό από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψή του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis