home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΡεπορτάζFeatured

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ήχησαν στο πανέμορφο Ναύπλιο

Η φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ διέσχισε τους δρόμους της πόλης και έδωσε έναν γιορτινό τόνο στις γειτονιές.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα με τη Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ να παιανίζει τα κάλαντα στο Ναύπλιο υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση του μαέστρου-αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

Οι μουσικοί διέσχισαν τους δρόμους της πόλης και έδωσαν έναν γιορτινό τόνο στις γειτονιές, όπως ακριβώς είχε συμβεί και την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κάλαντα Ναύπλιο φιλαρμονική Πρωτοχρονιά (5)
Κάλαντα Ναύπλιο φιλαρμονική Πρωτοχρονιά (4)
Κάλαντα Ναύπλιο φιλαρμονική Πρωτοχρονιά (2)
Κάλαντα Ναύπλιο φιλαρμονική Πρωτοχρονιά (1)

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με το νέο έτος

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που έχει καταρτίσει ο δήμος Ναυπλιέων:

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Παλιό Ναύπλιο, ώρα 18:00 Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου Filarmoniki – family band concert in motion. 

Στις πλατείες του παλιού Ναυπλίου, τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και οι οικογένειές τους, καλωσορίζουν το νέο έτος συμμετέχοντας με ένα ξεχωριστό τρόπο, μαζί με τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης, σε μια ιδιαίτερη « μεταφερόμενη» συναυλία με ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο! Η συνέχεια,  επί της μεγάλης σκηνής της παλιάς πόλης! Διδασκαλία – διεύθυνση Μαέστρος – Αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Άγια Θεοφάνεια

  • Η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου στον Αγιασμό των υδάτων υπό τη διδασκαλία-διεύθυνση του μαέστρου-αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.
  • Βουλευτικό, ώρα 20:00 « Καλώς μας ήρθες 2023» Το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Δημοτικής Χορωδίας Ναυπλίου με την Νεανική Δημοτική Χορωδία Ναυπλίου και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου « ΣΥΜΦΩΝΙΑ» παρουσιάζουν την πρώτη συναυλία του νέου έτους με τραγούδια από όλο τον κόσμο, εορταστικά και άλλα…

Μικροί – μεγάλοι σε μια μελωδική βραδιά εναρμονισμένη με τις θύμισες του 2022 και τις προσδοκίες του 2023… Μια συναυλία αγάπης και… « Αλληλεγγύης» υποστηρίζοντας τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας, «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 

Βουλευτικό, ώρα 20:00 ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Τα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ, που ξεκίνησαν πριν από έξι χρόνια και σίγησαν στην περίοδο της πανδημίας, επιστρέφουν στο προσκήνιο με το ξεκίνημα του νέου έτους, με μια συναυλία αφιέρωμα στην κλασσική αλλά και στην ποικίλη μουσική. Ένα σύνολο από εξαιρετικούς μουσικούς, νέους και έμπειρους, με βάση την Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου, επανέρχεται στα πολιτιστικά δρώμενα με νέους στόχους και φιλοδοξίες!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button