home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Αντιδρά στα όσα είπε ο Π. Αναγνωσταράς

«Από τα γραφόμενα του προκύπτει πως έχει βρει αντάξιους συνοδοιπόρους στη συκοφαντία και την αερολογία»
Δημήτρης Κωστούρος

Άμεση ήταν η αντίδραση της παράταξης του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» απέναντι στα όσα ανέφερε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παναγιώτης Αναγνωσταράς σε ότι έχει να κάνει με την αύξηση στα δημοτικά τέλη, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει το 40%.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Δεν μας εκπλήσσει η ανακοίνωση του κ. Αναγνωσταρά. Η κατηφόρα του προφανής και αδιαμφισβήτητη. Άλλωστε από καιρό έχει αποφασίσει να μολύνει το δημόσιο διάλογο με ψέματα με μοναδικό στόχο να παραπληροφορεί τους πολίτες. Προφανώς και δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό το δρόμο.

Άλλωστε από τα γραφόμενα του προκύπτει πως έχει βρει αντάξιους συνοδοιπόρους στη συκοφαντία και την αερολογία. Για αυτό και εμείς τον αφήνουμε ήσυχο να δείχνει καθημερινά το πραγματικό του πρόσωπο στους πολίτες του Ναυπλίου που είναι και οι τελικοί κριτές όλων μας.

Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για τους άπορους, άνεργους, ΑΜΕΑ πάνω από 67% αναπηρία , τρίτεκνους, πολύτεκνους και νέους επιχειρηματίες. Καμία αλλαγή σε δημοτικό φόρο, τέλη κοινοχρήστων χώρων και Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.

Ίσως αυτά δεν του είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Τάκης Πασσαλής

    Τελικά είναι συκοφαντία και αερολογία η αύξηση των δημοτικών τελών που ψήφισε η πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβουλιο? Έτσι για να ξέρουμε σε τι αναφερόμαστε.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis