home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναυπλία Ενωμένη: Αυξάνουν τα δημοτικά τέλη για να καλύψουν τη δική τους ανικανότητα

«Η δημοτική αρχή Κωστούρου φέρει ακέραια την ευθύνη για το διπλασιασμό των δημοτικών τελών»
Παπαδημόπουλος δημοτικά τέλη Ναύπλιο (1)

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης «Ναυπλία Ενωμένη» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Παπαδημόπουλο, παρέστη και διαδήλωσε μαζί με πολλούς άλλους πολίτες του Δήμου, την αντίθεσή της στη νέα μεγάλη αύξηση των δημοτικών τελών από την δημοτική αρχή του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Η δημοτική παράταξη διαδήλωσε την αντίθεσή της, για «τη μετακύλιση των επιπτώσεων των τραγικών επιλογών και της ανικανότητας της δημοτικής αρχής, στους πολίτες που καλούνται να πληρώσουν ένα δυσβάσταχτο για την εποχή που διανύουμε χαράτσι».

Παπαδημόπουλος δημοτικά τέλη Ναύπλιο (2)

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη Παπαδημόπουλου:

«Η δημοτική αρχή του κ. Κωστούρου, φέρει ακέραια την ευθύνη για τον διπλασιασμό σχεδόν των δημοτικών τελών μέσα σε δύο μόλις χρόνια, όταν άλλοι Δήμοι μειώνουν τα δημοτικά τέλη το ίδιο διάστημα.

Φέρει ακέραια την ευθύνη γιατί τα 12 χρόνια που ηγείται του Δήμου δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για να μειώσει τον όγκο των απορριμμάτων, με αποτέλεσμα ο δήμος μας να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις πανελλαδικά στην ανακυκλώσιμων απορριμμάτων.

Φέρει ακέραια την ευθύνη, γιατί πέρα της αλλαγής λαμπτήρων, δεν έχει κάνει καμία άλλη ενέργεια (δημιουργία πάρκων ΑΠΕ, δημιουργία ενεργειακά ουδέτερων δημοσίων κτηρίων) για την μείωση του ενεργειακού κόστους.

Αντίθετα για να καλύψει την δική της ανικανότητα και ανευθυνότητα προχωρά σε μια νέα οριζόντια αύξηση των δημοτικών τελών, χωρίς καμία παραμετροποίηση και εξειδίκευση των χρεώσεων, μεταξύ οικιακού και επαγγελματικού τιμολογίου, μεταξύ των επαγγελματιών των χωριών και των επαγγελματιών της πόλης του Ναυπλίου.

Σε αυτήν την απόφαση της δημοτικής αρχής δεν μπορούμε παρά να είμαστε κάθετα αντίθετα χωρίς αστερίσκους και να βεβαιώσουμε τους δημότες ότι με αίσθημα ευθύνης, λογικής, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης θα επανεξετάσουμε ριζικά το ζήτημα των χρεώσεων των δημοτικών τελών όταν αναλάβουμε την ηγεσία του Δήμου».

Παπαδημόπουλος δημοτικά τέλη Ναύπλιο (1)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis