home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κ. Μάκαρης: Η αύξηση στα δημοτικά τέλη και οι καταγγελίες για κατασπατάληση χρήματος

Τι κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο (Βίντεο)
Μάκαρης δημοτικά τέλη δημοτικό συμβούλιο

Τη δική του άποψη αναφορικά με το πώς θα μπορούσε να αποφευχθεί η νέα αύξηση στα δημοτικά τέλη στον δήμο Ναυπλιέων, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης κατά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο Ναύπλιο, όπου και συζητήθηκε το θέμα σε κλίμα έντασης.

Ο Κ. Μάκαρης έκανε συγκεκριμένες καταγγελίες για την Υπηρεσία Καθαριότητας όσο αφορά παροπλισμένα οχήματα τα οποία φαίνεται να είναι ασφαλισμένα και να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας επί σειρά ετών, κάτι που -αν και εφόσον ισχύει- συνιστά κατασπατάληση χρήματος τα οποία καλούνται τώρα να πληρώσουν οι δημότες μέσω των ανταποδοτικών τελών.

Όσο αφορά τη νέα αύξηση των δημοτικών τελών η παράταξη «Νέα Εποχή» αναφέρει: «Πρωτοχρονιάτικο δώρο της δημοτικής αρχής Ναυπλίου η αύξηση των δημοτικών τελών. Προκλητική και απαράδεκτη η ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για αύξηση 40% στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού την ώρα που στα σπίτια μας παγώνουμε γιατί δεν έχουμε χρήματα για πετρέλαιο και ρεύμα».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Γιώργος Παυλουδάκης

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Αλλά αν θά βγεί δήμαρχος πιστεύω ότι καί αυτός δέν θα κάνει καμμία αλλαγή ότι φόρος μπαίνει στην. Ελλάδα μένει για πάντα για να καλύπτει ανικανότητα των Δημοτικών αρχόντων και όχι μόνο

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis