home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ» γίνεται πραγματικότητα

Χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ύψους 1.500.000,00€
Κλειστό γυμναστήριο

Η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ», ενός από τα μεγαλύτερα έργα σε όλη την Ερμιονίδα, γίνεται πραγματικότητα. Στην συνεδρίαση της 12ης Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος κ. Γ. Γεωργόπουλος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας σχετικά με τις σημαντικότατες εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Κρανιδίου, με χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ύψους 1.500.000,00€.

Η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ», βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης. Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες που απαιτούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας για την ανάθεση σε τεχνικούς συμβούλους, των απαραίτητων μελετών της ανέγερσης του έργου.

Παράλληλα με την κατασκευή των 2 γηπέδων τένις στον αίθριο αγωνιστικό χώρο με χρηματοδότηση μέσω ευγενικής χορηγίας δωρητών, η οποία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, πραγματοποιούνται τα απαραίτητα βήματα για την υλοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα έργα σε όλη την Ερμιονίδα.

Στις 27.12.2022, με αποφάσεις του Δημάρχου, ανατέθηκε άμεσα σε δύο εταιρείες η παροχή υπηρεσιών. Στην εταιρεία ALDES ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΙΚΕ, η «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την σύνταξη υποστηρικτικών μελετών για την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου στον Δήμο Ερμιονίδας» και στην εταιρεία ΑΛΚΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΠΕ, οι «Προμελέτες για την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου στον Δήμο Ερμιονίδας».

Εντός του σύντομου χρονικού διαστήματος των 15 ημερών από την ενημέρωση, καταβάλλεται μια ενδελεχής προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων, με τον συντονισμό του Δημάρχου, ώστε να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις προαπαιτούμενες ενέργειες και να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου.

Στην συνέχεια, με την ανάδειξη αναδόχου του έργου, γίνεται πράξη η επιθυμία και η βούληση του αείμνηστου δωρητή – ευεργέτη του Δήμου Ερμιονίδας, και το Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ» γίνεται πραγματικότητα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis