home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑργοσαρωνικόςFeaturedFirst Featured

Σοκ στην Τροιζηνία με τον αιφνίδιο θάνατο του δημάρχου Σπύρου Πολλάλη

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή.

Σοκ έχει προκληθεί στην περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του δημάρχου Σπύρου Πολλάλη τα ξημερώματα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 60 ετών.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή.

Ο Υποναύαρχος (ε.α) Πολεμικού Ναυτικού Σπύρος Χ. Πολλάλης, είχε καταταγεί στο Πολεμικό Ναυτικό το 1980 και από το 1984 του απονεμηθηκε ο βαθμός του Σημαιοφόρου. Είχε εκλεγεί ως Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων στις δημοτικές εκλογές του 2019 με ποσοστό 58,57% στον δεύτερο γύρο και είχε δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Ο Σπύρος Πολλάλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, του Χρήστου και την Μαρίας.

Συλλυπητήρια του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη

Τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους δημότες για την πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια «του άξιου συνάδελφου και φίλου» δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων Σπύρου Πολλάλη, εκφράζει σε μήνυμά του, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

«Ο Σπύρος Πολλάλης υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος, που κόσμησε για πολλά χρόνια με την παρουσία του το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ αργότερα υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση την Αυτοδιοίκηση. Είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στον τόπο του. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να ζήσω από κοντά την εργατικότητά του και τη μεγάλη θέληση του να προσφέρει στον τόπο του που τόσο αγαπούσε. Δυστυχώς η μοίρα ανέκοψε τον δημιουργικό του δρόμο», επισημαίνει ο κ. Πατούλης. 

Η αντίδραση της ΚΕΔΕ

Τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρου Πολλάλη, εκφράζουν ο πρόεδρος και το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στο συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρεται ότι ο Σπύρος Πολλάλης υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος το Πολεμικό Ναυτικό αποστρατευόμενος με τον βαθμό του υποναυάρχου και με ζήλο την Αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button