home design 800x400
home design 1170Χ320

Τρίπολη: Κάλαντα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα την παραμονή των Χριστουγέννων

Επισκέφθηκαν και έψαλαν τα κάλαντα αντιπροσωπείες από το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού της Κορίνθου, την Λαογραφική Εστία Τρίπολης, την ΔΙΚΕ (IV Μεραρχία Πεζικού “Πελοπόννησος”) καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης
Κάλαντα στον περιφερειάρχη Π. Νίκα

Ευχές στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, δέχθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων. Αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες, ενώ τα γραφεία της έδρας επισκέφθηκαν και έψαλαν τα κάλαντα αντιπροσωπείες από το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού της Κορίνθου, την Λαογραφική Εστία Τρίπολης, την ΔΙΚΕ (IV Μεραρχία Πεζικού “Πελοπόννησος”) καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Ο περιφερειάρχης παρέστη το μεσημέρι σε δρώμενο του Δήμου Τρίπολης, στην πλατεία Άρεως, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας.

 Η συνεργασία με τον δήμο Τρίπολης

Ευχές να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη απηύθυνε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, σε δηλώσεις του μαζί με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, κατά την παρουσία του -το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων- σε εορταστικό δρώμενο στην πλατεία Άρεως, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Τρίπολη θα έχει ένα εξαιρετικό μέλλον, μετά και την σταδιακή υλοποίηση των σημαντικών επενδύσεων στην Βιομηχανική της Περιοχή.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που είχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Δήμο Τρίπολης, αλλά και ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο με τον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis