home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΑυτοδιοίκησηFirst Featured

Π. Νίκας: Δηλώνει ετοιμοπόλεμος αλλά δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι υποψήφιος

«Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μετά την απόφαση του ΣτΕ», επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου - Τι απαντά για το τρένο στην Πελοπόννησο

Την τελική απόφαση για συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές αναμένεται να πάρει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετά τις συζητήσεις με την ομάδα συνεργατών του, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας ο κ. Νίκας ανέφερε χαρακτηριστικά πως παραμένει «ετοιμοπόλεμος», αλλά η τελική του απόφαση θα ληφθεί με τη συνεργασία όσων συμμετέχουν μέχρι τώρα στην προσπάθεια της περιφερειακής αρχής. Χωρίς να διευκρινίσει ο Περιφερειάρχης το χρόνο ανακοίνωσης της απόφασής του, δεν απέκλεισε πως αυτός θα είναι σύντομα.

Αναφορικά με την απόφαση του ΣΤΕ, παραδέχτηκε πως υπάρχει ζήτημα στη λειτουργία της Περιφέρειας και συμφώνησε πως η κυβέρνηση πρέπει σύντομα να διευθετήσει το θέμα.

Ο Παναγιώτης Νίκας μίλησε επίσης και για το τρένο στην Πελοπόννησο, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους απεντάχθηκε το τμήμα από Κόρινθο μέχρι Ναύπλιο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button