home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΛακωνία

Λακωνία: Έργα συντήρησης προϋπολογισμού 12 εκ. υπέγραψε ο Π. Νίκας

Αφορούν, μεταξύ άλλων, την οδό Κροκεές – Λάγιο, την προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Ευρώτα, για το προϋπολογισμού 200.000 ευρώ έργο συντήρησης της οδού Κροκεές – Λάγιο υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας χθες το μεσημέρι, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στην Σπάρτη.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε την τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Περιφερειακό Τμήμα Ανάπτυξης για την μελέτη του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης. Η τροποποίηση αφορά στην παράταση ισχύος της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης.

Εξ άλλου, από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα υπογράφηκε η σύμβαση που αφορά στην προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα για την αναβάθμιση του βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο γήπεδο Σκάλας, έργο με προϋπολογισμό 188.480 ευρώ.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων της Περιφέρειας στον Δήμο Ευρώτα -ο δήμαρχος του οποίου Δήμος Βέρδος συνυπέγραψε εκ μέρους την προγραμματική για τον δρόμο από τις Κροκεές στο Λάγιο- ανέρχεται σε περίπου 12.000.000 ευρώ. Παρόντες στην υπογραφή των συμβάσεων ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας Νίκων Τζινιέρης και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης, καθώς και ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ  Σταύρος Αργειτάκος

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button