home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

8 ανήλικοι βίαζαν επί 1 μήνα 15χρονο στην Αθήνα – «Κάναμε πλάκα για να γελάσουμε»

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί από όσα είπαν οι ανήλικοι δράστες
Αστυνομία (1)

Μια φρικτή υπόθεση ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου αγοριού από 8 ανηλίκους στην Αθήνα, η οποία έχει σοκάρει το πανελλήνιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Μέχρι και οι έμπειροι αστυνομικοί που έχουν ασχοληθεί με τέτοιες περιπτώσεις και στο παρελθόν, έμειναν άφωνοι και σοκαρισμένοι όταν άκουγαν τους 15χρονους να τους λένε ότι το έκαναν γιατί το θεωρούσαν «πλάκα» και γιατί ήθελαν να «γελάσουν».

Το 15χρονο παιδί για περίπου ένα μήνα τραβούσε το δικό του γολγοθά χωρίς να πει σε κανέναν τι είχε συμβεί, ότι δηλαδή οκτώ συνολικά άτομα που του έκαναν τους φίλους έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Το παιδί κλείστηκε στον εαυτό του, δεν είπε τίποτα στους γονείς του μέχρι που δυστυχώς οι 15χρονοι είχαν φτάσει στο σημείο να βιντεοσκοπήσουν αυτή την αποτρόπαια πράξη και να διακινούν μετά το συγκεκριμένο βίντεο.

Ενημερώθηκαν κάποιοι γονείς, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τους γονείς του παιδιού και η υπόθεση έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι από τους 15χρονους, αναζητούνται δύο ακόμη που έχουν ταυτοποιηθεί και έκαναν έφοδο στα σπίτια τους.

Κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και εντόπισαν το υλικό και ποσότητες ναρκωτικών. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και όλοι θα λογοδοτήσουν στον ανακριτή για τα όσα συνέβησαν και μάλιστα οι κατηγορίες τους είναι αρκετά βαριές: για συμμορία που διέπραξε βιασμό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis