home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Θρήνος σε Άργος και Κρήτη: Τελευταίο αντίο σε ένα από τα καλύτερα παιδιά του Λιμενικού Σώματος

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του ανθυπασπιστή του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτης Καπετάνιου που έπαθε ανακοπή την ώρα που μάζευε ελιές.

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν στην Κρήτη τον αγαπητό σε όλους Παναγιώτη Καπετάνιο με καταγωγή από το Άργος που πέθανε ξαφνικά την Τρίτη ενώ βρισκόταν σε χωράφι και βοηθούσε τον κουμπάρο του στο λιομάζωμα.

Ο αγαπητός σε όλους Παναγιώτης κηδεύτηκε με όλες τις τιμές που αρμόζουν σε αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος, ενώ συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο για πουν το τελευταίο αντίο σε ένα από τα καλύτερα παιδιά του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη, αλλά και σε έναν άνθρωπο με αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της δοτικότητας, όπως τον περιγράφουν όσοι τον γνώριζαν.

Ο 42χρονος ενώ μάζευε ελιές, υπέστη ανακοπή. Ο εκλιπών υπηρετούσε στο Κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ο Παναγιώτης Καπετάνιος ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός κι εξαίρετος άνθρωπος είχε δύο μικρά παιδιά, ενώ και η σύζυγός του υπηρετούσε στο Λιμενικό Σώμα.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου Παναγιώτη Καπετάνιου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο Χρ. Γαλάνη και τον γεν. γραμματέα Παν. Παπακωνσταντίνου:

«Η Ένωσή μας εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για το χαμό του συναδέλφου και συντοπίτη μας Παναγιώτη. Η θλίψη στο άκουσμα της απώλειας είναι τεράστια καθώς υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος και στέλεχος του Λιμενικού Σώματος. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αιωνία η μνήμη του».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button