home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοκ σε Κρήτη και Άργος: 42χρονος λιμενικός βρήκε ξαφνικό θάνατο την ώρα που μάζευε ελιές

Ο Παναγιώτης Καπετάνιος ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και είχε δύο μικρά παιδιά – Υπηρετούσε σε κλιμάκιο του λιμενικού στο Ηράκλειο Κρήτης
Παναγιώτης Καπετάνιος Άργος λιμενικός πέθανε

Πενθεί το Λιμενικό Σώμα για το θάνατο του 42χρονου Παναγιώτη Καπετάνιου με καταγωγή από το Άργος, που πέθανε ξαφνικά την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στην Κρήτη, προκαλώντας σοκ στους κόλπους των συναδέλφων του και όχι μόνο.

Ο νεαρός άνδρας ήταν ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος και υπηρετούσε στο Κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, ενώ και η σύζυγός του είναι λιμενικός.

Κατέρρευσε την ώρα που μάζευε ελιές

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί σε χωριό της Κρήτης, όταν o 42χρονος άνδρα, ο οποίος μάζευε ελιές, υπέστη ανακοπή και έπεσε στο χώμα μπροστά στα μάτια του κουμπάρου του.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές, ενώ παρά τις πολλές προσπάθειες για να επανέλθει στη ζωή, αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της ανακοπής.

Ο Παναγιώτης Καπετάνιος ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και είχε δύο μικρά παιδιά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Τα συλλυπητήρια από τους συναδέλφους του

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια του φίλου, του συναδέλφου, του μέλους μας Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Καπετάνιου Παναγιώτη. Παγώσαμε στην είδηση αυτή όλοι, καθώς δεν υπάρχει άνθρωπος να πει έναν κακό λόγο για τον Παναγιώτη μας! Πάντα πρόθυμος, χαμογελαστός, μέσα σε όλες τις δραστηριότητες, άριστος συνάδελφος και οικογενειάρχης.

Τα λόγια μοιάζουν τόσο φτωχά… Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Κ. εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη σύζυγο και συνάδελφό μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis