home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Χρηματοκιβώτιο έκανε φτερά μετά από διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της πόλης

Οι διαρρήκτες έδρασαν ξημερώματα σε κεντρικότατο σημείο – Πώς μπήκαν στο κατάστημα και έφυγαν με τα κλοπιμαία χωρίς να το αντιληφθεί κανείς
36χρονος μπούκαρε σε σπίτι στη Νέα Κίο και ξάφρισε τα κοσμήματα

Διάρρηξη στο κέντρο του Άργους με λεία κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή Γούβα, πολύ κοντά στο χώρο που εκείνη την ώρα είχαν αρχίσει και αναπτύσσονταν οι πάγκοι για τη Λαϊκή Αγορά.

Ήταν 4.30 το πρωί όταν άγνωστοι δράστες παραβίασαν τα ρολά και διέρρηξαν την πόρτα του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της πόλης και στη συνέχεια μπήκαν μέσα, αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει μπροστά από το κατάστημα.

Η αστυνομία έφθασε άμεσα στο σημείο, ερεύνησε το χώρο για αποτυπώματα και ερευνά για υλικό από κάμερες που υπάρχουν στη γειτονιά.

Έγιναν όλα πολύ γρήγορα

Αυτόπτες μάρτυρες που εκείνη την ώρα έστηναν τους πάγκους τους για τη Λαϊκή Αγορά που θα ξεκινούσε σε λίγες ώρες, ανέφεραν πως είδαν ένα αυτοκίνητο, με τέσσερα άτομα μέσα, επισημαίνοντας πως όλα έγιναν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (4-5 λεπτά), χωρίς να αντιληφθεί εκείνη τη στιγμή κανείς ότι μπορεί να εξελίσσεται διάρρηξη λίγα μέτρα παραπέρα.

Η λεία των διαρρηκτών αποτιμάται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Η ληστεία με τα Rolex λίγες ώρες πριν

Οι δράστες φαίνεται πως έδρασαν με επαγγελματικό τρόπο σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της πόλης, όπως αντίστοιχα συνέβη λίγες ώρες πριν στο κέντρο της Αθήνας, όταν τουλάχιστον τέσσερα άτομα λήστεψαν στις 10:55 της Τρίτης το κατάστημα της Rolex στην οδό Κολοκοτρώνη, ένα από τα πιο κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πρωτεύουσας (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα δύο περιστατικά μπορεί να συνδέονται μεταξύ τους).

Τουλάχιστον 4 δράστες που επέβαιναν σε μηχανές, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας πιστόλι, χτύπησαν τον φύλακα του καταστήματος κοντά στην Παλαιά Βουλή και αφού έσπασαν τη βιτρίνα με σφυρί, κατάφεραν να αρπάξουν περίπου 20 ρολόγια Rolex, τεράστιας αξίας.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της διάρρηξης στο κοσμηματοπωλείου στο Άργος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis