home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αχαΐα: Αγνοείται πατέρας τριών παιδιών στις Βελιτσές – Είχε πάει για μανιτάρια

Αγνοείται εδώ και 3 ημέρες
Αστυνομία

Από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου παραμένει αγνοούμενος ο 59χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, στις Άνω Βελιτσές Αχαΐας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν όταν πήγε να μαζέψει μανιτάρια. Την εξαφάνιση του 59χρονου δήλωσαν συγγενείς του στις αρμόδιες Αρχές το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αφού οι συνεχείς προσπάθειες για επικοινωνία μαζί του απέβησαν άκαρπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς του ανέφεραν στις Αρχές πως ο αγνοούμενος, πατέρας τριών παιδιών, είχε πάει να μαζέψει μανιτάρια, κάτι που συνήθιζε να κάνει τακτικά.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19:00 από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, όπου και εντοπίστηκε το μπουφάν του, που πιθανότατα ο ίδιος είχε αφήσει στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο και το κινητό του τηλέφωνο, για το οποίο, όπως εκτιμούν οι Αρχές, ίσως να του έπεσε λόγω της μορφολογίας του εδάφους της περιοχής, που είναι δύσβατο με ανηφόρες.

Άμεσα δύο οχήματα, με επικεφαλής τον Πυρονόμο Παναγιώτη Γκογκάκη έφτασαν στο σημείο, ενώ το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου επικεφαλής της επιχείρησης τέθηκε ο Ανθυποπυραγός Γιώργος Ηλιόπουλος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος, μέχρι αργά χθες το βράδυ στις Βελιτσές Αχαΐας επιχειρούσαν 16 πυροσβέστες με σκύλο έρευνας διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis