home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: εικαστικό λίκνο «Σύλλογος ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»

Έκθεση τοπικών καλλιτεχνών

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: εικαστικό λίκνο «Σύλλογος ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»
Γεννησις

Όπως μας πληροφορεί ο πρόεδρος του συλλόγου “Παλαμήδης” Θ. Σ. Σπαντιδέας, “η αίθουσα πολιτισμού και εκδηλώσεων του Προοδευτικού  Συλλόγου Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ (Σταϊκοπούλου 52 στην παλιά πόλη) αγκαλιάζει τον πολιτισμό της πόλης, όπως αυτός εκδηλώνεται διαχρονικά… Μικρή σε χώρο αλλά μεγάλη σε δημιουργικότητα, φαντασία και ευαισθησία…

Στις όλες εκδηλώσεις που φιλοξενεί ο χώρος – λίκνο του πολιτισμού, περιλαμβάνονται λογοτεχνικές και μουσικές βραδιές, εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικές εκθέσεις, παρουσιάσεις εκδόσεων…

Τα Χριστούγεννα του 2022, που τρέχοντας φτάνουν σε λίγες ημέρες, θα υποδεχθεί ο Σύλλογος με εικαστική έκθεση που τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν, λόγω του περιορισμού του χώρου, μόνον κάποιοι από τους τοπικούς εικαστικούς καλλιτέχνες…

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι εξαντλείται η ανάδειξη του έργου του συνόλου των τοπικών εικαστικών καλλιτεχνών αλλά και των εικαστικών που έρχονται να κοσμήσουν την πόλη μας από άλλες περιοχές. Ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει μια σειρά μελλοντικών εκθέσεων στις οποίες θα προβάλλονται οι δημιουργίες και τα έργα των εικαστικών μας που, δυστυχώς, ο περιορισμένος χώρος της αίθουσας δεν επιτρέπει την παρουσία και την προβολή τους στον παρόντα χρόνο.

Στην επικείμενη έκθεση, όμως, θα συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί καλλιτέχνες που τα ονόματά τους (με αλφαβητική σειρά) θεωρώ ότι έχω χρέος να αναφέρω.

Γενεσις

Αλειφέρης Κωνσταντίνος, Αντωνόπουλος Γιάννης, Βελερή Ιωάννα, Γιαννόπουλος Βασίλης, Γκόγκουα Ειρήνη, Δρίτσα-Καλογεράκη Τζένη, Κορωνιώτης Τάκης (Κάϊκας), Κωνσταντινίδη Αδαμαντία, Μαυρόγιαννης Δημήτρης, Μπεκιάρη Κατερίνα, Νανοπούλου Κωνσταντίνα, Νικολάου Μαρία, Νόνης Γιάννης, Tworz Bozena, Τσεκούρα Χάρις, Χατζόπουλος Δημήτρης.

Την έκθεση θα μπορούν να επισκεφθούν όλοι οι Αναπλιώτες και οι επισκέπτες της πόλης καθημερινά από την Τετάρτη 21η Δεκεμβρίου 2022 (ημέρα εγκαινίων) έως και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 (ώρες επίσκεψης από 17.00 έως 21.00) και θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις δημιουργίες των καλλιτεχνών μας…(Το έργο της αφίσας φιλοτέχνησε η Χάρις Τσεκούρα)”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis