home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: «Ο Δαναός» γιόρτασε με τα παιδιά τα Χριστούγεννα

Για την όλη διοργάνωση συνεργάστηκαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους και η Παιδική /Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους-Μυκηνών
Δαναός Άργος εκδήλωση (1)

Ο Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός» όπως κάθε χρόνο, υποδέχθηκε και γιόρτασε με τα παιδιά τα Χριστούγεννα.

Στην καθιερωμένη εκδήλωσή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου, στο Άργος, η ηθοποιός & σκηνοθέτης Σοφία Καψούρου, διάβασε και απέδωσε θεατρικά τον παραμυθένιο «Καρυοθραύστη».

Η χορωδία του Καποδιστριακού 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Νίκου Καπετάνιου απέδωσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Τα παιδιά από τα ΚΔΑΠ Άργους στόλισαν τον χώρο με δικές τους γιορτινές κατασκευές.

Για την όλη διοργάνωση συνεργάστηκαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους και η Παιδική /Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Δαναού, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος Σ. Κωτσοβός και το ΔΣ. του Συλλόγου, ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος Δ. Κρίγγος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Ν. Δελής, οι Πολιτεύτριες της Ν.Δ. Σ. Τάνταρου Κρίγγου και Ελένη Παναγιωτοπούλου και άλλοι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis