home design 800x400
home design 1170Χ320

Πώς αντέδρασε ο ΑΕΣ Μεθάνων στην απόφαση της ΕΠΣ Αργολίδας να τον υποβιβάσει

«Ελπίζουμε η Πειθαρχική Επιτροπή να επιδείξει την ίδια αυστηρότητα σε ανάλογες σκηνές βίας που διαδραματίζονται στα αργολικά γήπεδα», σημειώνει, μεταξύ άλλων.
ΑΕΣ Μεθάνων

Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΣ Μεθάνων για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αργολίδας να την υποβιβάσει, μέσω 8μηνου αποκλεισμού, από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Αργολίδας μετά τον τραυματισμό διαιτητή από οπαδό στο ματς με τον Ερμή Κιβερίου.

Η ομάδα των Μεθάνων αναφέρει:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Αργολίδας εξάντλησε την αυστηρότητά της με την ποινή που επέβαλε, καταδικάζοντας την ομάδα μας σε υποβιβασμό χωρίς να λάβει υπόψη της τίποτα από αυτά που γράψαμε στην απολογία μας, ούτε την ιστορία του συλλόγου μας ούτε την κόσμια συμπεριφορά των παικτών μας όλα αυτά τα χρόνια, ούτε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά ήταν ατομική, την οποία έχουμε καταδικάσει δημόσια.

Ελπίζουμε η Πειθαρχική Επιτροπή να επιδείξει την ίδια αυστηρότητα σε ανάλογες σκηνές βίας που διαδραματίζονται στα αργολικά γήπεδα, ώστε να μην θεωρηθεί εξιλαστήριο θύμα ο ΑΕΣ Μεθάνων».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis