home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Καλικαντζαροζαβολιές στη Δημητσάνα

Κυνήγι θησαυρού για παιδιά, ηλικίας 5 έως 12 ετών από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, και οργανώνει κυνήγι θησαυρού για παιδιά, ηλικίας 5 έως 12 ετών, με τίτλο «Καλικαντζαροζαβολιές», την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου (ώρες 10:30 & 12:30), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.
 
Υπό την καθοδήγηση της εμψυχώτριας-παιδαγωγού Ελένης Κουσκουρέλου θα πραγματοποιηθούν δύο αυτοτελείς κύκλοι ευρηματικών παιχνιδιών, σε όλους τους χώρους του Μουσείου. Συλλέγοντας στοιχεία από την επίλυση γρίφων που συνδέονται με τη θεματική και τα εκθέματα του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης, τα παιδιά θα ανακαλύψουν πληροφορίες για γιορτινά έθιμα από όλον τον κόσμο, θα δημιουργήσουν σύντομες ιστορίες και ποιήματα και θα παρακολουθήσουν αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα καλικαντζαράκια και με γιορτινή μουσική υπόκρουση. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00) ή στο email ymy@piraeusbank.gr. 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button