home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε χριστουγεννιάτικο mood το Ναύπλιο

Ατραξιόν το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος και χάρμα οφθαλμών τα φωτεινά στολίδια στην παλιά πόλη και τους κεντρικούς δρόμους.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Σε χριστουγεννιάτικο mood το Ναύπλιο
Ναύπλιο δέντρο Πλατεία Συντάγματος 3

Σε χριστουγεννιάτικο mood μπαίνει το Ναύπλιο που ανεβάζει τη ψυχολογία με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό ο οποίος παίρνει πλέον την τελική του μορφή μετά και το άναμμα του δέντρου στην Πλατεία Συντάγματος, που έγινε χωρίς την προγραμματισμένη εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά την επόμενη Κυριακή.

Η Αργολική πρωτεύουσα ετοιμάζεται να υποδεχτεί Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ενώ και φέτος θα υπάρξει εορταγορά 17 και 18 Δεκεμβρίου στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων και Καποδίστρια.

Ατραξιόν το μοντέρνας αισθητικής χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα συνοδευτικά του στην πλατεία Συντάγματος και χάρμα οφθαλμών τα φωτεινά στολίδια στην παλιά πόλη και τους κεντρικούς δρόμους.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ετοιμάζει Παραμυθένια Χριστούγεννα για τους μικρούς φίλους και όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά, περιμένοντας πως και πως τους επισκέπτες των εορτών για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χρονιά.

Ναύπλιο δέντρο Πλατεία Συντάγματος 2
Φώτο: Dimitris Bekas
Ναύπλιο δέντρο Πλατεία Συντάγματος 1
Φώτο: Dimitris Bekas
Ναύπλιο στολισμός (1)
Φώτο: anagnostis
Ναύπλιο στολισμός (2)
Φώτο: anagnostis

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis