home design 800x400
home design 1170Χ320

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα – Θεοχαρόπουλος και Τεμπονέρας παρουσιάζουν το σχέδιο 6 σημείων

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Άργος παρουσιάζεται το σχέδιο 6 σημείων για «Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Κοινωνία, Δίκαιη Οικονομία»
ΣΥΡΙΖΑ Άργος σχέδιο 6 σημείων (1)

Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Διονύσης Τεμπονέρας βρίσκονται στην Αργολίδα από το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ολοκληρώνουν την επίσκεψή τους τις απογευματινές ώρες με ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Άργος παρουσιάζεται το σχέδιο 6 σημείων του ΣΥΡΙΖΑ για «Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Κοινωνία, Δίκαιη Οικονομία».

ΣΥΡΙΖΑ Άργος σχέδιο 6 σημείων (2)

Το πρωί, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν τις λαϊκές αγορές σε Άργος και Ναύπλιο όπου είχαν συζητήσεις με πολίτες, δηλώνοντας πως λαμβάνουν έντονα μηνύματα πολιτικής αλλαγής.

«Σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη μεταστροφή του κλίματος προς τον δικό μας πολιτικό χώρο. Τα μηνύματα της πολιτικής αλλαγής είναι εμφανέστατα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν συντηρητικό νομό όπως η Αργολίδα. Αυτό για εμάς είναι η καλύτερη δημοσκόπηση» ανέφερε συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας Τάκης Παπαϊωάννου κατά τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε μετά την περιοδεία των στελεχών και πριν την ομιλία στο Άργος.

ΣΥΡΙΖΑ ομιλία Άργος

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis