home design 800x400
home design 1170Χ320

Τα αναψυκτικά της Pepsi θα παράγονται και πάλι στο Λουτράκι

Ο απαραίτητος μηχανολογικός εξοπλισμός βρίσκεται καθοδόν, με στόχο να ξεκινήσει η παραγωγή τους σε γυαλί και pet – κάπου στο τέλος του β’ εξαμήνου 2023
Εργοστάσιο Λουτράκι

Επιστρέφει η παραγωγή των αναψυκτικών της Pepsico στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στο ιστορικό εργοστάσιο της Pepsico στο Λουτράκι Κορινθίας. Η εταιρεία NU Aqua, πρόεδρος της οποίας είναι ο Δημήτρης Μπαμπάκος, προχωρά στη δεύτερη φάση της επένδυσης της στις εγκαταστάσεις στην Πελοπόννησο, που μετά από 10 χρόνια όπου παρέμεναν κλειστές άναψαν ξανά τις μηχανές, παράγοντας το νερό «Eonio Λουτράκι» με πωλήσεις 25 εκατομμυρίων φιαλών το πρώτο 5μηνο.

Η δεύτερη φάση αφορά την παραγωγή των αναψυκτικών της Pepsi και ο απαραίτητος μηχανολογικός εξοπλισμός βρίσκεται καθοδόν, με στόχο να ξεκινήσει η παραγωγή τους σε γυαλί και pet – κάπου στο τέλος του β’ εξαμήνου 2023.

Την τελευταία εξαετία η παραγωγή των αναψυκτικών της PepsiCo έχει μεταφερθεί σε γειτονικές χώρες και συγκεκριμένα σε Ρουμανία και Πολωνία.

Το πρώτο εργοστάσιο εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού στην Ελλάδα

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, άνοιξε ξανά τις πόρτες του μετά από 10 χρόνια, στο Λουτράκι, το ιστορικό εργοστάσιο εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού «ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ». Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, υψηλόβαθμα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, συνεργάτες και εργαζόμενοι.

Το πρώτο εργοστάσιο εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού στην Ελλάδα – κι ένα από τα πρώτα της Ευρώπης – που ιδρύθηκε από τον Κλέαρχο Καραντάνη το 1907, υπήρξε σημείο αναφοράς για το Λουτράκι και αυτή του η ιδιότητα αναβιώνει σήμερα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis