home design 800x400
home design 1170Χ320

Τρεις κυρίες οι νέες υποψήφιες με το συνδυασμό του Κων/νου Μάκαρη

Είναι μόνιμοι κάτοικοι διαφόρων κοινοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων
Υποψήφιες Μάκαρη Βασιλική Μαρία Διαμαντή, Ευαγγελία Μπασιούρη Μαρία Μπολώση

Τρεις γυναίκες μόνιμοι κάτοικοι διαφόρων κοινοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων, με κοινή τους δήλωση, συστρατεύονται με τη δημοτική παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κώστα Μάκαρη.

Πρόκειται για τις κυρίες Βασιλική -Μαρία Διαμαντή, Ευαγγελία Μπασιούρη και Μαρία Μπολώση.

Υποψήφια με Μάκαρη (2)
Ευαγγελία Μπασιούρη Κώστας Μάκαρης
Υποψήφια με Μάκαρη (1)

Οι τρεις υπογράφουσες την παρακάτω ανακοίνωση, αναφέρουν:

«Εμείς, που υπογράφουμε την παρούσα ανακοίνωση είμαστε μόνιμοι κάτοικοι διαφόρων κοινοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων και δραστηριοποιούμαι θα σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.

Είτε από την επαγγελματική μας δραστηριότητα, είτε από τα οικιακά και οικογενειακά μας καθήκοντα καθημερινώς διαπιστώνουμε ότι οι κοινότητες και η Πρωτεύουσα του Δήμου το Ναύπλιο, έχουν από καιρού εγκαταλειφθεί στο έλεος των φυσικών φαινομένων και στην αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής.

Οι Δημόσιοι χώροι των συνοικισμών μας είναι εγκαταλελειμμένοι, η ασφάλεια των κατοίκων και κυρίως των μικρών παιδιών κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή, τα σχολικά και άλλα δημόσια κτίρια έχουν αφεθεί στην φθορά του χρόνου και όλοι προσπαθούμε να συντηρήσουμε την κανονικότητά τους με ατομική πρωτοβουλία και προσπάθεια.

Για αυτό αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος και εμείς στον αγώνα αλλαγής της Δημοτικής Αρχής.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και δραστηριοποιούμενος επιτυχώς κοινωνικά κ. Κων/νος Μάκαρης προσφέρει αυτήν την ευκαιρία αλλαγής. Τασσόμαστε στο πλευρό του και καλούμε όλους τους δημότες άνδρες και γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis