home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Επισκευάζονται οι αγροτικοί δρόμοι στο Ηλιόκαστρο

Πραγματοποιείται καθαρισμός του φθαρμένου οδοστρώματος, επάλειψη με ασφαλτικό διάλυμα και πλήρωση με ασφαλτομίγμα κλειστού τύπου και συμπύκνωση αυτού
Ασφαλτοστρώσεις Ηλιόκαστρο

Στην ορεινή Κοινότητα Ηλιοκάστρου, στην Ερμιονίδα, ολοκληρώνονται εργασίες οδοποιίας με επισκευή των αγροτικών οδών. Πραγματοποιείται καθαρισμός του φθαρμένου οδοστρώματος, επάλειψη με ασφαλτικό διάλυμα και πλήρωση με ασφαλτομίγμα κλειστού τύπου και συμπύκνωση αυτού.

Οι παρεμβάσεις των έργων οδοποιίας είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των υπηρεσιών του Δήμου Ερμιονίδας με τους Προέδρους των Κοινοτήτων και στόχος τους είναι η βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, για τη μείωση του κόστους μεταφοράς προϊόντων, η ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων καθώς και η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των δημοτών.

Ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου οδοποιίας το οποίο, όπως επισημαίνει «θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των αγροτικών δρόμων στις Κοινότητες της Ερμιονίδας, διασφαλίζοντας την ασφαλή και απρόσκοπτη πρόσβαση των κτηνοτρόφων και γεωργών προς τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις τους. Με την ολοκλήρωσή του, στηρίζεται η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Οι αγρότες μας και οι κτηνοτρόφοι καθώς και όσοι χρησιμοποιούν τους εν λόγω δρόμους θα μπορούν να μετακινούνται από και προς τις εκμεταλλεύσεις τους πιο άνετα, πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Θεωρούμε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα έργο που στηρίζει τον αγροτικό κόσμο. Ζητήσαμε από τον ανάδοχο να προχωρήσει τάχιστα στην ολοκλήρωση του έργου ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για τους δημότες μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis