home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Έκοψαν το δέντρο και καθαρίζουν το χώρο μετά το σοκ (Εικόνες, βίντεο)

Το τεράστιο δέντρο ξεριζώθηκε και πλάκωσε τραπεζοκαθίσματα κοντά στο πάρκο Κολοκοτρώνη.
Πτώση δέντρου Ναύπλιο (4)

Στην κοπή του δέντρου που έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πλατεία Καποδίστρια, στο Ναύπλιο, προχώρησε συνεργείο του Δήμου Ναυπλιέων, μετά το σοκ που ευτυχώς δεν κόστισε σε κάποιον τραυματισμό. Στο σημείο έσπευσαν και οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου.

Το τεράστιο δέντρο ξεριζώθηκε και πλάκωσε τραπεζοκαθίσματα κοντά στο πάρκο Κολοκοτρώνη.

Στις 13.00 το μεσημέρι και ενώ δεν καθόταν κανένας πελάτης στον υπαίθριο χώρο εστίασης, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και όλοι όσοι περνούσαν από εκεί είδαν έκπληκτοι το τεράστιο δέντρο να γέρνει και να πέφτει με ορμή πάνω στα τραπέζια και τα καθίσματα, σπάζοντας και μία τέντα, που βρίσκεται πάνω από αυτά.

Οι εικόνες από την πρώτη στιγμή που έπεσε το δέντρο, μαρτυρούν ότι αν βρισκόταν κόσμος στα καθίσματα αυτά ενδεχομένως να θρηνούσε το Ναύπλιο θύματα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο γεωπόνος του Δήμου Ναυπλιέων και στη συνέχεια κατέφθασαν εργάτες με μηχανήματα έργου που προχώρησαν αρχικά στην κοπή του πεσμένου δέντρου και στη συνέχεια στον καθαρισμό του χώρου.

Στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο, από την πλευρά της οδού Σιδηράς Μεραρχίας υπάρχουν καταστήματα που διαθέτουν για τους πελάτες τους υπαίθριο χώρο.

Ο μουντός καιρός όμως και η ψύχρα της Πέμπτης βοήθησαν να μην κάθεται κανείς κάτω από το δέντρο που έπεσε, αφού ξεριζώθηκε.

Τα τελευταία 24ωρα η βροχή προφανώς βοήθησε να μαλακώσει το χώμα στο πάρκο και να ξεριζωθεί το τεράστιο δέντρο που έπεσε και πλάκωσε τον υπαίθριο χώρο εστίασης, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis