home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρκαδία: Εργολάβοι ξυλοκόπησαν άνδρα που κατήγγειλε παράνομο έργο τους

Το θύμα καταγγέλλει προσπάθεια αποσιώπησης του θέματος
Θύμα ξυλοδαρμού Αρκαδία

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Κοντοβάζαινα Γορτυνίας στην Αρκαδία, όταν εργολάβοι φαίνεται να επιτέθηκαν και να ξυλοκόπησαν άγρια έναν άνδρα που τους είχε καταγγείλει για παράνομα έργα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Γιώργος Κανελλάκης στο zougla.gr, βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ, όταν κάποιος γνωστός του χτύπησε την πόρτα του και του ζήτησε να ανοίξει γιατί υπήρχε σοβαρός λόγος.

Το θύμα άνοιξε την πόρτα και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται «αυτός χίμηξε μαζί με τους ανιψιούς του, που είναι εργολάβοι της περιοχής και άρχισαν να με ξυλοκοπούν για πολλές ώρες. Μου έλεγαν “θα σε τελειώσουμε”. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ήρθε και ο αδελφός αυτού που πρωτομπήκε στο σπίτι μου. Μετά ήρθε και η γυναίκα του και η κόρη του και μου επέρριπταν ευθύνες λέγοντάς μου ότι “με αυτά που κάνεις θα μας σκοτώσεις τον πατέρα που έχει καρδιά”». Το θύμα είχε καταγγείλει τους εργολάβους για έργο που κρίθηκε παράνομο, ωστόσο, φαίνεται πως εκείνοι του επιρρίπτουν την ευθύνη και για άλλες καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος τους.

Ο καταγγέλλων ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές όταν συνήλθε, με εκείνες να καταφθάνουν στο σημείο και να καλούν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και μετέβη εκεί από την Τρίπολη. Το θύμα καταγγέλλει ότι μετά την πρώτη κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, τα όσα ακολούθησαν ήταν πρωτοφανή, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, επιχείρησαν να πείσουν τον καταγγέλλοντα να μην πάρει διαστάσεις το θέμα και να αποσιωπήσουν την υπόθεση. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό, με τον καταγγέλλοντα να έχει ξεκινήσει με τον δικηγόρο του όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε η υπόθεση να πάρει τη νομική οδό και να δικαιωθεί το θύμα.

Πηγή: zougla.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis