home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Stop Motion Animation στο Άργος

Εργαστήριο για μαθητές, παρουσίαση για εκπαιδευτικούς στα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου

Στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου, στο Άργος, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30μ.μ. ο Γιάννης Αλεξάκης από την ομάδα AnimaPhile θα παρουσιάσει την τεχνική, τα εργαλεία και τα στάδια ενός εργαστηρίου 𝖘𝖙𝖔𝖕 𝖒𝖔𝖙𝖎𝖔𝖓. Επίσης, θα ξεναγήσει το κοινό στο εργαστήριο stop motion, που θα έχει στηθεί εκείνες τις μέρες στο σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, στο σχολείο θα γίνει από Παρασκευή 2/12 ως και Κυριακή 4/12 εργαστήριο Stop Motion με μαθητές των τάξεων Δ’ ως Στ’ του σχολείου. Οι μαθητές θα ζωντανέψουν μορφές από τον εμβληματικό πίνακα Guernica του Picasso και θα φτιάξουν το σενάριο και το σκηνικό ενός βίντεο κινούμενης εικόνας. Θα κάνουν τα γυρίσματα, την ηχοληψία και το μοντάζ του βίντεο υπό την καθοδήγηση του κ. Αλεξάκη και της θεατρολόγου μας κας Αγλαΐας Τζόκα.

poster

Η παρουσίαση απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να γνωρίσουν την τεχνική αυτή, καθώς και το στήσιμο ενός τέτοιου εργαστηρίου. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δωρεάν την παρουσίαση πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στον παρακάτω σύνδεσμο ως την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSko_sDgg66l-EVqGiGOH4BkX5XzKRR24T7enZndtP8sQ6XQ/viewform?usp=sf_link.

lecture poster

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button