home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνίαFeaturedFirst Featured

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Αστυνομίας στην Καλαμάτα – Βρήκαν όπλο και συνέλαβαν την υπεύθυνη της δομής

Σε κάδους ανακύκλωσης κοντά στην δομή εντοπίστηκαν σκισμένα τιμολόγια, κουπόνια και δωροεπιταγές - Βρέθηκε αδήλωτο περίστροφο σε συρτάρι

Στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου της Καλαμάτας, έκαναν έλεγχο το πρωί της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας. Έφθασαν λίγο μετά τις 10 το πρωί και πραγματοποίησαν έρευνα, κατόπιν εντολής της Οικονομικής Αστυνομίας.

Αποχώρησαν λίγο αργότερα, μαζί με την υπεύθυνη της δομής η οποία και συνελήφθη.

Τιμολόγια και κουπόνια πεταμένα στους κάδους

Δύο οικογένειες που έχουν παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή, μία από την Αλβανία και μία από την Ρουμανία, βρέθηκαν έξω από την δομή με σκοπό να δουν τα παιδιά τους.

Σε κάδους ανακύκλωσης κοντά στην δομή εντοπίστηκαν σκισμένα τιμολόγια, κουπόνια, καθώς και δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ.

Βρέθηκε αδήλωτο περίστροφο σε συρτάρι

Στη σύλληψη της υπεύθυνης της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα προχώρησαν οι αστυνομικοί, που έκαναν έφοδο στη δομή.

Κατά τη διάρκεια εφόδου στις εγκαταστάσεις της δομής, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε συρτάρι κλειδωμένο ένα όπλο. Αμέσως ρώτησαν την υπεύθυνη τι όπλο είναι αυτό. Η ίδια δήλωσε άγνοια και στη συνέχεια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν ξεχασμένο από την προηγούμενη διοίκηση.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της γυναίκας ως υπεύθυνης της δομής. Το όπλο δεν ήταν δηλωμένο και κατασχέθηκε από την αστυνομία για να γίνουν έλεγχοι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Εγώ πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα αποκαλύπτονται στη δημοσιότητα τελευταία. Η χρονική στιγμή που προέκυψε το νεό αυτό θέμα της επικαιρότητας και η μονοπώληση του θέματος από όλα τα συστημικά μέσα με κάνουν πολύ καχύποπτο.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button