home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παγκόσμια ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη στο Άργος

Δράση την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου από τις 5μμ έως τις 8μμ, στην κεντρική πλατεία του Άργους, μπροστά από το παλαιό Δημαρχείο.
Παιδικός διαβήτης

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη που κάθε χρόνο εορτάζεται στις 14 Νοεμβρίου και στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας αυτής , το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου Κ.Δ.Σ/Ε.Ε.Σ Dr. Aντωνίου Αυγερινού, προγραμματίζει δράση για τους πολίτες ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και πρόληψης επιπλοκών του διαβήτη.

Θα γίνει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου από τις 5μμ έως τις 8μμ, στην κεντρική πλατεία του Άργους, μπροστά από το παλαιό Δημαρχείο.

Με μήνυμα για το έτος 2022: «Εκπαίδευση για την προστασία του αύριο» και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, κλιμάκιο Εθελοντών του Τομέα Υγείας, στελεχών και μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΕΕΣ Άργους, θα πραγματοποιήσουν ενδεικτικές μετρήσεις σακχάρου, θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια με διατροφικές συμβουλές και οδηγίες αυτοδιαχείρησης.

Με το μπλε χρώμα του διαβήτη, που θα φωτιστεί συμβολικά η πρόσοψη του Παλαιού Δημαρχείου θα σταλεί μήνυμα αφύπνισης και ευαισθητοποίησης.

Ενημέρωση για σακχαρώδη διαβήτη Άργος

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis