home design 800x400
home design 1170Χ320

Αθήνα: 78 συλλήψεις στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας

Για την επίθεση που οδήγησε σε 7 τραυματισμένους αστυνομικούς
Αστυνομία

Έπειτα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκαν 78 συλλήψεις στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας στην Αθήνα, με την επιχείρηση να ξεκινά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 22 Νοεμβρίου, και να ολοκληρώνεται το βράδυ της ίδιας μέρας. Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε έπειτα από την επίθεση που είχαν εξαπολύσει εις βάρος αστυνομικών δυνάμεων μετά τη σύλληψη ενός ατόμου, και ενώ οι αστυνομικοί επιχειρούσαν στο σημείο.

Οι συλληφθέντες είχαν ανέβει στην ταράτσα του κτηρίου και πετούσαν υλικά και αντικείμενα στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο έδαφος, με αποτέλεσμα 7 από εκείνους να τραυματιστούν. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξης κοινής ειρήνης, πρόκλησης σωματικής βλάβης από κοινού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και σε απόπειρα, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ οι 78 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis