home design 800x400
home design 1170Χ320

Δολοφονία ο θάνατος γυναίκας στα Ίσθμια το 2019; – Εξελίξεις στην υπόθεση

Τρία χρόνια μετά τον θάνατό της η υπόθεση αλλάζει τροπή
Αστυνομία

Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι η υπόθεση θανάτου της 51χρονης Αναστασίας Σιαρναφέρη από την Πάτρα που εντοπίστηκε νεκρή στα Ίσθμια Κορινθίας τον Ιούνιο του 2019. Ενώ τότε οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αυτοχειρία, οι έρευνες πλέον στρέφονται στο ενδεχόμενο της δολοφονίας, κάτι για το όποιο είχε κάνει λόγο ήδη από το 2019 ο ιατροδικαστής που είχε εξετάσει το σώμα της 51χρονης, βασισμένος στην ύπαρξη προθανάτιων πολλαπλών τραυμάτων.

Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι υπήρξαν σημαντικά κενά και παραλείψεις των Αρχών κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Είναι χαρακτηριστικό πως αν και η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 13 Ιουνίου και βρέθηκε νεκρή την αμέσως επόμενη μέρα, μέχρι την ημέρα της εξαφάνισής της αφαιρούνταν μεγάλα χρηματικά ποσά από τους προσωπικούς λογαριασμούς της ίδιας και του συζύγου της. Αν και η τσάντα, τα χρήματα και το κινητό της δεν βρέθηκαν ποτέ, δύο χρόνια μετά, τον Νοέμβριο του 2021, η Λιμενική Αρχή Ισθμίων παρέδωσε στον σύζυγο της 51χρονης την ταυτότητα και τις δύο τραπεζικές της κάρτες, χωρίς να δώσουν καμία διευκρίνιση στην οικογένεια, παρά τις επίμονες ερωτήσεις της.

Ακόμα, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει έκθεση αυτοψίας, όπως δεν υπάρχουν και πολλά άλλα έγγραφα. Γι’ αυτό ζητήθηκε από τον Λιμενικό Σταθμό Ισθμίων να προσκομίσει οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο έχει στη διάθεσή του. Απορίας άξιον είναι και το γιατί δεν κλήθηκε ποτέ από τις Αρχές ο ψαράς που εντόπισε την άτυχη 51χρονη στα Ίσθμια.

Οι υποψίες της οικογένειας

Η οικογένεια της 51χρονης, ο σύζυγος και τα παιδιά της, προσπαθούν εδώ και τρία και πλέον χρόνια να ανακαλύψουν τί ή ποιος βρίσκεται πίσω από τον θάνατο της γυναίκας. Δεν αποκλείουν μάλιστα το ενδεχόμενο εκβιασμού της 51χρονης, κρίνοντας από το ποσό των 20.000-25.000 ευρώ που είχε πάρει η γυναίκα από την τράπεζα κρυφά από την οικογένειά της. Μάλιστα, έχει ζητηθεί η άρση του τραπεζικού απορρήτου, ώστε να διερευνηθεί εάν πραγματοποιήθηκε κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου.

Απειλητικά μηνύματα στον σύζυγο της 51χρονης

Απειλητικό μήνυμα έλαβε ο σύζυγος της 51χρονης, το οποίο έγραφε «Σταμάτα να με ψάχνεις, θα φας το κεφάλι σου». Το μήνυμα ήταν χειρόγραφο, καρφιτσωμένο στο μαντρί του άνδρα στην Αχαΐα, και αν και εστάλη άμεσα στα εργαστήρια της Αθήνας για αποτυπώματα, δεν βρέθηκαν καθόλου ίχνη σε αυτό. Μάλιστα, αυτό προβλημάτισε τον σύζυγο, ο οποίος απόρησε με το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν καν τα αποτυπώματα του ιδίου. Ο άνδρας πλέον πιστεύει πως κάτι κακό συνέβη όντως στη γυναίκα του, και ζητά να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη.

Με πληροφορίες από το anikolouli.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis