home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Άνδρας έσερνε τον σκύλο του από το αυτοκίνητό του – Σε άσχημη κατάσταση το άτυχο ζώο

Συνελήφθη ο άνδρας έπειτα από παρέμβαση περαστικών
Σκύλος μάτια μουσούδα μύτη

Ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώων έλαβε χώρα, με έναν ηλικιωμένο άνδρα να σέρνει για τουλάχιστον 1,5 χιλιόμετρο τον σκύλο του από το αυτοκίνητό του στην Πάτρα. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, όταν έντρομοι περαστικοί είδαν το άτυχο ζώο να σύρεται στο οδόστρωμα αιμορραγώντας. Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία η οποία συνέλαβε τον άνδρα και του επέβαλε πρόστιμο 30.300 ευρώ.

Ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι έσερνε το ζώο από το αυτοκίνητο γιατί… ήταν βαρύ και έπρεπε να το μεταφέρει στον κτηνίατρο. Η δικαιολογία του δεν φαίνεται να έπεισε τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με τον ηλικιωμένο να κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, στον Ανακριτή Πατρών.

Το ζώο, μια μεγαλόσωμη σκυλίτσα, μεταφέρθηκε άμεσα έπειτα από τον Δήμο Πατρέων σε συνεργαζόμενη κτηνίατρο ώστε να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα. Φέρει εκτεταμένα τραύματα σε όλο της το σώμα και βρίσκεται σε σοκ, με τους φιλόζωους της περιοχής να αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν το άτυχο ζώο, καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί πως τα σωματεία «Patras for all animals» και «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτρας» θα είναι παρόντα στο δικαστήριο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis