home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συλλήψεις σε Ναύπλιο, Τρίπολη και Καλαμάτα για ναρκωτικά

Ποσότητες κάνναβης και τσιγαριλίκι κατασχέθηκαν από τις αρχές
Περιπολικό

Πλήθος συλλήψεων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για περιπτώσεις κατοχής ναρκωτικών ουσιών, με 6 συνολικά συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία και Μεσσηνία την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022. Στο Ναύπλιο Αργολίδας πραγματοποιήθηκε η μία σύλληψη, με έναν 28χρονο αλλοδαπό να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν βρέθηκε να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Για μικροποσότητα κάνναβης συνελήφθη ένα ακόμα άτομο στην Τρίπολη Αρκαδίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 18χρονο ημεδαπό, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Στην πόλη της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκαν τρεις ακόμα συλλήψεις, με μια 19χρονη ημεδαπή να εντοπίζεται με μικροποσότητα κάνναβης, και έναν 21χρονο ημεδαπό κι έναν 23χρονο αλλοδαπό να βρίσκονται με μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης.

Σε κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας συνελήφθη ένα ακόμα άτομο. Η σύλληψη αφορά ένα 36χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 36χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 54,5 γραμμαρίων.

Το σύνολο των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν κατασχέθηκαν από τις Αστυνομικές Αρχές, με τα αρμόδια κατά τόπους αστυνομικά τμήματα να έχουν αναλάβει τη διενέργειας προανάκρισης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis