home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΤαξίδιαΕλλάδα

Η άγνωστη Αλπικής ομορφιάς λίμνη που εκπλήσσει, μία ανάσα από την Αθήνα (Βίντεο)

Μαυροσουβάλα: Το «νέο» εκπληκτικό αξιοθέατο που δημιούργησε η φύση και αλλάζει τον χάρτη της Αττικής

Ο Θεός έπλασε την φύση, τον άνθρωπο και τα ζώα αυτού του υπέροχου πλανήτη, που ζούμε, αλλά δυστυχώς μέρα με τη μέρα τον καταστρέφουμε. Η φύση όμως, που τόσο έχουμε πληγώσει όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά η βαθιά πληγωμένη Αττική γη, δεν σταματά να μας εκπλήσσει, να γιατρεύει τις πληγές της και παράλληλα να δημιουργεί νέους επίγειους παράδεισους για τους κατοίκους της και τους εκατομμύρια επισκέπτες της.

Έναν τέτοιο επίγειο παράδεισο, που μέχρι σήμερα παρέμενε εντελώς άγνωστος για τους περισσότερους, ανακάλυψε η ομάδα Up Stories και μας τον παρουσιάζει.

Η άγνωστη λίμνη Μαυροσουβάλας

Η Λίμνη Μαυροσουβάλας (Δείτε το στίγμα στο Google Maps Λίμνη Μαυροσουβάλας https://maps.app.goo.gl/oLkFHvLaPJW8K…) απέχει μόλις 1 ώρα από το κέντρο της Αθήνας ανήκει στον Δήμο Ωρωπού και στην Περιφέρεια Αττικής.

Μια πραγματικά εκπληκτικού φυσικού κάλλους μικρή φυσική λίμνη (η μία από τις δύο φυσικές λίμνες της Αττικής μαζί με αυτή της Βουλιαγμένης) που θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί Αλπικής ομορφιάς, αλλάζει κυριολεκτικά τον χάρτη της Αττικής, καθώς προστίθεται ως ένα ακόμα αξιοθέατο και προορισμός.

Συνδυάστε την επίσκεψή σας σε αυτή με μια βόλτα για ψαράκι στον γραφικό Ωρωπό ή με μια επίσκεψή σας στην Μαλακάσα και στα γραφικά της ταβερνάκια, με το παραδοσιακό καφενείο «Κωτσαννιτσα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button