home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΤαξίδιαFeatured

3 SIXTY wine bar – grill dining: Η κομψότητα και η πολυτέλεια συναντάει ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό δείπνο

Story Highlights
  • Το 3 Sixty all day wine bar – grill dining και ο Περικλής Μπελίτσος προσκαλεί το κοινό σ’ ένα πρωτοποριακό δείπνο

Το 3 SIXTY εκτός από ένα πολύ καλό ξενοδοχείο που στεγάζεται σε ένα κτίριο του 1860, είναι επίσης και ένα all day winebar – grill dining, από τα πιο διάσημα μπαρ και εστιατόρια του Ναυπλίου. Δοκιμάστε μερικές από τις νόστιμες συνταγές και τα πιάτα, που γίνονται μόνο με τα καλύτερα και κορυφαία σε ποιότητα υλικά και παρασυρθείτε από τις υπέροχες γεύσεις. Απολαύστε τα φανταστικά κοκτέιλ, επιλέξτε ένα κρασί από την μεγάλη συλλογή κρασιών και διασκεδάστε ακούγοντας την υπέροχη μουσική.

sixty εστιατόριο

Το 3 Sixty all day wine bar – grill dining και ο Περικλής Μπελίτσος προσκαλούν το κοινό σ’ ένα πρωτοποριακό δείπνο που τιμά τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς και παρουσιάζει ένα μενού γευσιγνωσίας με προϊόντα από ολόκληρη την Ελλάδα.

Περικλής Μπελίτσος
Περικλής Μπελίτσος

Όπως μας είπε ο κ. Μπελίτσος «Η κουζίνα του τόπου μας στηριζόταν ανέκαθεν στη δύναμη της πρώτης ύλης, στην εποχικότητα και την παράδοση. Κουζίνα λιτή, χωρίς πολύπλοκες τεχνικές, αλλά με βαθιά νοστιμιά που αντανακλά τη γνώση της γης και της θάλασσας στην πρωταρχική της μορφή. Σήμερα, η ελληνική ύπαιθρος συνεχίζει να μας χαρίζει απλόχερα αυτή την αυθεντική γεύση των τόπων και των παραδόσεων της.

3sixty event
3sixty menu

Για το λόγο αυτό, σε συνεργασία με το Delio Food Hub σχεδιάσαμε ένα ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα με όχημα τις γεύσεις των προϊόντων μικρών παραγωγών. Ένα ταξίδι 9 προορισμών με πιάτα που συνδυάζουν 48 διαφορετικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας μας. Νέοι παραγωγοί παραδίδουν προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και ανυπέρβλητης νοστιμιάς».

3sixty cava

Τo 3SIXTY έχει χαράξει μια σταθερή πορεία ποιότητας από την πρώτη μέρα που άνοιξε, εδώ και 10 χρόνια, και έρχεται τώρα να ανανεώσει το συμβόλαιο αγάπης και εμπιστοσύνης που το συνδέει με τους πελάτες του, προσφέροντας στους τακτικούς Ναυπλιείς, αλλά και στους πιστούς ανά τον κόσμο, θαμώνες του, μια πρώτη ύλη παγκόσμιας κλάσης, στις καλύτερες τιμές που θα βρείτε εντός και εκτός Αθηνών.

Σε εσάς απομένει η ευθύνη της ανακάλυψης και της απόλαυσης.

Πότε; 18 Νοεμβρίου 2022, ώρα: 20:00

Που; 3SIXTY wine bar grill dining

Περιορισμένες θέσεις για κρατήσεις στο τηλέφωνο: 2752028068

3sixty κάρτα

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button