home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Αλλάζει η αρμοδιότητα για την υλοποίηση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Αποφάσεις της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Άργους – Μυκηνών που αφορά στη μεταβίβαση της αρμοδιότητας υλοποίησης του έργου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας.

Ακόμα, η Επιτροπή ενέκρινε το 1ο πρακτικό της δημοπρασίας -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας, μέσω ΕΣΗΔΗΣ- για το προϋπολογισμού 150.000 ευρώ έργο ενίσχυσης του στατικού φορέα στο κτήριο της Στέγης Νεότητας της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Προέβη, εξ άλλου, στην έγκριση της διενέργειας δημοπρασίας για το με προϋπολογισμό 1.700.000 ευρώ έργο ανέγερσης κτηρίου γυμναστηρίου στο συγκρότημα Γυμνασίου, ΓΕΛ και 1ου ΕΠΑΛ, στη Νεάπολη Βοιών, στον Δήμο Μονεμβασίας.

Η Οικονομική Επιτροπή, στη σημερινή της συνεδρίαση, ενέκρινε επίσης την οικονομική ενίσχυση της λειτουργίας των προνοιακών ιδρυμάτων των Μητροπόλεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της διασποράς της covid-19.

Τέλος, μεταξύ άλλων, προέβη στην έγκριση του πρακτικού του ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου – κατακύρωσης της σύμβασης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για το έργο ανέγερσης στην Μεγαλόπολη μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΦΗ – ΜΚ).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button